5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekKülföldEltűnt egy 18 éves lány Indiában, 11 évvel később kiderült, végig egy...

Eltűnt egy 18 éves lány Indiában, 11 évvel később kiderült, végig egy közeli házban élt titokban..

Az indiai Kerala állam egyik falujában élő Sajitha nevű nő 18 éves volt, amikor 2010 februárjában egy este elment otthonról, és nem tért vissza.

Most kiderült, hogy a nő 11 éven át végig egy, a szülei házától alig ötszáz méternyire található házban élt titokban, a férfival, akivel egymásba szerettek, de kapcsolatukat titokban tartották – írta az Indian Express című lap.

Mindenki ezt olvassa most!

A beszámoló szerint Sajitha szülei már teljesen feladták a reményt arra, hogy valaha is megtalálják lányukat, és szinte csak a véletlennek köszönhető, hogy előkerült. Egy helyi rendőrtiszt elmondta, Alinchuvattil Rahman és a lány azért titkolta kapcsolatát, mert más vallásba tartoznak, és attól tartottak, szerelmüket rossz szemmel fogják nézni családtagjaik. A rendőr közölte:

Történetük szokatlannak hangzik, de visszavittük őket Rahman házába, és elmondták, hogy Sajitha hogyan élt titokban egy szobában ez alatt a sok év alatt.

Az Express cikke szerint Rahman szüleinek egyszer sem tűnt fel, hogy Sajitha a fiuk szobájában él, amit a férfi mindig kulcsra zárva tartott, és senkit sem engedett oda be. Bátyja a lapnak elmondta, hogy testvére „úgy viselkedett, mint egy őrült, és dührohamot kapott, amikor valaki be akart menni a szobájába”, és még a vacsoráját is odabent ette meg.

A fiú szülei nemrég kezdtek el menyasszonyt keresni a számára, de Rahman igyekezett terelni a témát, amikor a kérdésre került a sor, és három hónappal ezelőtt összeveszett családtagjaival, és eltűnt a házból. Szülei bejelentették eltűnését a rendőrségen, és kedden bátyja véletlenül megpillantotta az utcán, és ezután kiderült, hogy egy közeli faluban kezdett el élni Sajithával.

24

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work