8.5 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEltűnt egy 18 éves lány Budapesten! . Úgy osszátok, mintha egy szerettetek...

Eltűnt egy 18 éves lány Budapesten! . Úgy osszátok, mintha egy szerettetek tűnt volna el, hogy ezzel is reményt nyújtsunk szüleinek! ..

Eltűnt egy 18 éves lány Budapesten. A BRFK tájékoztatása szerint Vadászi Tamara elment a VII. kerületi otthonából valahova, és azóta sincs meg, a rendőrök jelenleg is keresik.

Tamara körülbelül 160-170 centiméter magas, sötétbarna hajú. Az eltűnésekor sötétkék kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.eltűnt

A rendőrség azt kéri, hogy aki a 18 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

24.hu nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work