9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEltűnt a fővárosból, a VI. kerületből egy 16 éves lány! Rendőreink a...

Eltűnt a fővárosból, a VI. kerületből egy 16 éves lány! Rendőreink a lakosság segítségét kérik!

A terézvárosi rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

eltűnt,16 éves lány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság 01060-157/275/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dani Viktória Bianka ügyében.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2022. szeptember 12-én VI. kerületi otthonába nem ment haza. A rendőrök jelenleg is keresik.

Dani Viktória Bianka körülbelül 160 centiméter magas, hosszú barna hajú, orrában piercing van.

.A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Dani Viktória Bianka tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

police nyomán
Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work