6.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Eltűnés miatt keressük – A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt szolnoki férfi felkutatása érdekében.

Dátum:

Megosztás:

20151506132630
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. június 15. 13:48

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt szolnoki férfi felkutatása érdekében.

A Szolnoki Rendőrkapitányság – 16010/5394/2015. általános számon – eltűnés miatt keresi a képen látható Rónai Jánost. A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi 2015. június 6-án 16 óra körüli időben szolnoki lakcíméről ismeretlen helyre távozott és azóta tartózkodási helye ismeretlen. A férfi betegségéből adódóan kommunikálni nem tud, ellátni magát nem tudja, állandó felügyeletre szorul, napi rendszerességgel gyógyszert szed. Felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

A férfi körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, sötétbarna hajú, szemüveget visel, arca enyhén borostás. Arcának jobb oldalán 1 centiméter átmérőjű szemölcs látható. Eltűnésekor fekete alapon, fehér kockás rövidnadrágot; fehér színű, rövid újjú, felirat-minta nélküli pólót és sötétszürke színű, fűzős vászoncipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rónai Jánost felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 Forrás: Police.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...