11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEltűnés miatt keresi az Oroszlányi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit, Gyuga Dávidot!...

Eltűnés miatt keresi az Oroszlányi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit, Gyuga Dávidot! A lakosság segítségét kérik!

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság 11040-157/65/2024. körözési számon eljárást folytat Gyuga Dávid eltűnése kapcsán. A 29 éves férfit 2024. február 16-a óta nem látta senki, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Korábban egy ismerősénél lakott, ő látta utoljára Oroszlány, Várdomb utcában.

Gyuga Dávid 180 centiméter magas, 60-70 kilogramm, rövid sötétbarna haja, zöldeskék szeme van, karján tetoválást visel.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work