9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóEltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, ennyivel legalább...

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, ennyivel legalább segítsünk a keresésben! Hirmagazin.eu

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. (2018. 05. 15., kedd, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/4957/2018. általános számon körözési eljárást folytat Horváth Klaudia Laura eltűnése ügyében.

A 14 éves fiatal 2018. április 24-én délután dégi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen.

A fiatal megközelítőleg 150 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete tornacipőt, narancssárga rövidnadrágot, fekete trikót és zöld kardigánt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Horváth Klaudia Laurát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket előre is köszönjük!

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem