-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Eltitkolt budai luxusvilláját is árulja Galambos Lajcsi: legalább 400 milliót érhet.. Mire készül, hogy pénzzé teszi mindenét? – Lajcsi: „Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát”…

Dátum:

Megosztás:

Titokzatos villát árul Galambos Lajcsi. A csaknem félmilliárd forintot érő ingatlan Buda egyik exkluzív részén található, és már napok óta kint virít rajta az „Eladó” tábla. De mi köze ehhez a házhoz a sztártrombitásnak?

A Sas-hegy déli oldalán, egy arborétumszerű parkkal övezett területen áll a múlt század harmincas éveiben épült elegáns villa. A környékbelieknek fogalmuk sem volt egészen eddig, ki a tulajdonosa, hiszen csak munkásokat és építőipari gépeket láttak a hatalmas háznál az elmúlt hónapokban. Úgy tűnt, a tulajdonos szeretné felújítani, esetleg kissé átalakítani az ingatlant, éppen ezért mindenki meglepődött, amikor nem is olyan régen kikerült rá az „Eladó” felirat.

lajcsihaz3A hatalmas villa előtt munkagépek parkolnak /Fotó: olvasóriporter

– Rendszeresen az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, ám néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, ki a tulajdonos, amíg péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert – mesélte olvasóriporterünk, Csenge, akinek szemfülességéért természetesen jár a 10 ezer forint. – Először a hangját ismertem meg Lajcsinak, arra kaptam fel a fejem a nagy havazásban. Nem hallottam tisztán, miről beszélgetnek, az azonban biztos, hogy Lajcsi árulja a házat, mert ő mesélt a méreteiről, a szobáiról és az éppen folyó felújítási munkákról. A vételárat nem hallottam… na, nem mintha meg tudnám vagy akarnám vásárolni…

Kerestük a mulatós sztárt is, hogy megkérdezzük, tényleg ő árulja-e a villát, de először nem akart nyilatkozni, mondván, a múlt héten bejelentette, hogy visszavonul a nyilvános szerepléstől. Ám később kötélnek állt.

lajcsihaz2Kint virít a ház előtt az „Eladó” felirat /Fotó: olvasóriporter

– Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy… Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban – mondta a trombitás. – Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb. Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van.

Arra a kérdésre, jelenleg hol él, gondolkodás nélkül azt a választ adta, hogy változatlanul a boldogasszonypusztai birtokán, amit egyébként szintén árul.

– Én mindenhol jól érzem magam, ez nem földrajz függvénye – mondta. – Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte kapott pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdásznak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájntervezéssel foglalkozik, jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely…

Hogy mennyiért árulja a sashegyi házat Lajcsi, nem akarta megmondani, így megkérdeztünk egy ingatlanforgalmazásban jártas szakembert, aki szerint egy ilyen önálló, többgenerációs családi villa ára ezen a zöldövezeti, exkluzív környéken egészen biztosan meghaladja a 400 millió forintot.

– Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen szembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt – jelentette ki.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...