26.7 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Elszólta magát: Különleges képessége van Gregor Bernadettnek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gregor Bernadett sem érti, de valami miatt nagyon könnyen tud szöveget tanulni.

Gregor Bernadett komolyan megfázott, de a színházi fellépésinek ennek ellenére eleget tesz.

A Jászai Mari-díjas színésznő a Ripost-nak elárulta, különleges képességének köszönheti, hogy fel tudott készülni az előadásokra.

“Két hete beteg vagyok, meg vagyok fázva és már megettem egy csomó antibiotikumot, de mintha egyáltalán nem használna. Még mindig köhögök és gyengének érzem magam”

– kezdte Berni, aki így is felkészülten ment a színházba dolgozni.

“Nem tudom, hogy van összerakva az agyam, de van egy olyan képességem, ha valamit elolvasok, akkor azt azonnal meg is jegyzem. Talán azért van ez így, mert nagyon fiatalon lettem anyuka és nem tudott az agyam másra ráállni, csak arra, hogy ne kelljen szöveget tanulnia. Nem volt rá sem időm, se lehetőségem. Ehhez képest, ha egy adatlapot kell kitöltenem, amibe nem kell mást beleírnom, csak a születési adataimat, az már nem megy. Nemrég a kisfiam tanára akarta megmutatni a hatodikos matekfeladatokat, de azt sem tudtam befogadni, szóval én sem vagyok tökéletes”

– mondta viccelődve Gregor Bernadett.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...

Brit kormányválság – Johnson visszautasítja a lemondását sürgető felszólításokat

A brit miniszterelnök ezeket sorra visszautasította a gazdasági helyzetre és a háborúra hivatkozva. Visszautasította Boris Johnson brit miniszterelnök a...

Ötven évvel ezelőtt már légzsák volt ebben a Mercedesben

Biztosan tudtad, hogy a Mercedes tette elsőként elérhetővé a ma ismert légzsákot a nyolcvanas évek elején az S-osztályhoz,...
facebook