12.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

„Elsötétült minden” – sokkot kapott az ősi balesetben meghalt Melánia édesanyja – szomorú videó

Dátum:

Megosztás:

Az édesanya mesélt kislánya tragikus haláláról.

Egy hónapja vasárnap éjjel Sujbert Melánia egyedül indult haza az Ősiben lévő szórakozóhelyről, amikor egy Mercedes fékezett le mellette, és a benne ülő két férfi felajánlotta, hogy hazaviszi.

A legfrissebb hírek itt!

A 24 éves lány ismerte az egyiküket, ezért nyugodtan ült be az autóba. Nem tudhatta, hogy a sofőr részegen ült a volán mögé.

Fotó: Kovács Erika / Veol

Ahogy már megírtuk, a 28 éves vezető nem sokkal később elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról, amitől a kocsi felborult, és végül egy fának csapódva állt meg.

A lány az ütközéstől kirepült, és rendkívül súlyosan megsérült.

A legfrissebb hírek itt!

Ám talán meg lehetett volna menteni, ha időben érkezik a segítség. A baleset után a helyszínen megálló két másik autósnak azonban a lány alkalmi fuvarosai azt mondták, hogy csak ők ketten ültek benn, és egyiküknek sem esett baja.

!!!!!(Ez a viselkedés pedig egy nagyon súéyos bűncselekmény, és még nem hallottunk arról, hogy a két elkövető ellen megindult volna egy hatósági eljárás! Hirmagazin.eu)!!!!!

A 112-es segélyhívót is csak később tárcsázták. A lány édesanyja szerint ezen múlhatott Melánia élete, mivel még akkor is lélegzett, amikor a mentők rátaláltak.

Én semmi mást nem akarok, csak azt, hogy derüljön ki egyszer, hogy mi történt azon az estén

– mondta el Sujbertné Varga Margit a Veolnak.

A szülőkkel másnap kora reggel közölték a rendőrök a tragikus hírt.

Azonnal megfordult velem a világ, sokkot kaptam, elsötétült minden, úgy éreztem, ez nem történhetett meg a mi kis békés, szép családunkkal

– sírta el magát az anyuka, aki azóta is képtelen elfogadni lánya elvesztését.

A legfrissebb hírek itt!

 

Nézd meg a teljes riportot, ami az édesanyával készült!

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

L.L. Junior: Fejek hullottak

L.L. Juniorhoz is eljutottak a vállalkozását érő kemény negatív vélemények: alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen...

Ezt a 15 filmet mindenki látni akarja 2024-ben

Ha megnézzük a következő 12 hónapra tervezett mozis és streaming-filmek listáját, sok izgalomra számíthatunk! Ki ne szeretné megnézni George Miller Mad...

Házasodna a gazda: Roland és Niki 2020-ban azonnal összeköltöztek a műsor után, azóta is együtt vannak

Hosszútávra terveznek. Roland gazda a Házasodna a gazda 2020-as évadában ismerkedett meg Nikivel, akiről nemrég az RTL stábjának mesélt. Mint mondta, választottjával a műsor...