7.3 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Első szerelme után vágyakozik Udvaros Dorottya

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szí­nésznő re­méli, hogy két-három iga­zán nagy sze­re­lem jut még neki az élet­ben. Je­len­leg na­gyon hi­ány­zik neki az a min­dent el­söprő érzés, amit egy igazi sze­re­lem nyújt.

Rendkívüli módon vágyik a szerelem érzésére Udvaros Dorottya! A színésznő 2009 óta nem nyilatkozott a magánéletéről, azóta hogy szakított legutóbbi kedvesével, Széles László színésszel.

Ám a Bors által megszerzett, a Spektrum Home-on futó Testbeszéd című műsorból kiderül, hogy a színésznőnek hiányzik a romantikus érzés.

Első szerelme után vágyakozik Udvaros Dorottya
Fotó: Szabolcs László

“Most nem vagyok szerelmes, de Udvaros Dorottya vá­gyik még két-három nagy szerelemre. Egyre gyakrabban gondolok arra, akibe legelőször szerelmes voltam, de nem úgy. Jóban va­gyunk, ismerem a családját, az összes gyerekét és a feleségét is. Valószínűleg arra az élményre vágyom, amikor az embernek legelőször az összes sejtje helyet cserél egymással és tulajdonképpen teljesen elveszti az eszét és se lát, se hall. Néha még azt is gondoltam, hogy talán hozzá kellett volna mennem feleségül” – mondta Udvaros sejtelmesen, majd a műsorvezető Dombóvári István azon kérdésére, miszerint lehet, hogy az első szerelme volt az igazi is, csak annyit felelt.

“Azt nem tudhatom meg már soha, hogy ő volt-e az egyetlen, a nagy ő.”

Kiderült az is, hogy a színésznő nem csak a szerelemre, de egy második gyermekre is nagyon vágyott.

“Nagyon szerettem volna egy második gyereket, éveket adtam volna a szakmámból egy újabb anyaságért, az élet kanyarai miatt azonban ez valahogy nem jött össze” – mondta a színésznő, aki ma már inkább a nagymamaszerepre vágyik, az újabb, mindent elsöprő szerelem mellett.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor mutatkozik be a Samsung új csúcsmobilja, a Galaxy S23

A Samsung Galaxy S23 sorozata iránt egyre nagyobb az érdeklődés, mert szokatlan új funkciókat kap a szivárogtatások szerint. Például...

Sokak által nem ismert szabálytalanság miatt ütöttek el egy 13 éves biciklist – videó

A tapasztalatok alapján a kerékpárosok nem minden esetben ismerik a rájuk vonatkozó szabályokat. A rendőrség közzétett egy videót, melyen...

Vége van, összeszámoltak minden magyart

Lezárult a 2022. évi népszámlálás harmadik, egyben utolsó szakasza. A határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív...

Egyre többen azt hiszik, hogy életben van Berki Krisztián – videó..

Sokkoló vagy vérlázító? Berki Krisztián táncolós videói elárasztották a TikTokot. Lájkvadászok teszik közzé az elhunyt celeb régi felvételeit, ami ha jogilag...