19.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Elrabolták az ufók, földönkívüli lányokkal közösült – ezért ölt a süttői gyilkos

Dátum:

Megosztás:

Nincs egyetértés a pszichológus és a beidézett szakértőpáros között, elnapolták a tárgyalást.

opera pillanatfelvétel 2023 06 01 232100 www.kemma.hu
Nem volt egyetértés, elnapolták a süttői gyilkos tárgyalását
Forrás: 24 Óra
Fotó: Goletz-Deák Viktória

Nincs könnyű dolga a bíróságnak a süttői kettősgyilkossággal vádolt SZ. D. ügyében. Mivel a vádlottat kezelő Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (IMEI) szakemberei, illetve a kirendelt független szakértők továbbra sem értenek egyet abban, hogy jelenleg beszámítható-e a tettes.

A férfi jelenleg is az IMEI-ben van, előzetes kényszergyógykezelését igazságügyi orvosszakértő döntése alapján kezdték meg. Azonban az IMEI szakemberei szerint – akik már másfél éve kezelik a gyanúsítottat – nem paranoid skizofrén, ezt erősítette meg az ügyészség kérésére az intézetből beidézett pszichológus is. A hölgy a tárgyaláson elmondta, hogy információi szerint SZ. D. a szakértőknek rendszeresen arról beszél, hogy ufók elrabolták, náluk élt és a földönkívüli lányokkal való közösülése miatt megbüntették, ők befolyásolják a viselkedését.

További baleseti hírek, bűnügyi hírek, erőszakos bűnesetek, képek, videók, részletek..

– Tavaly november óta a gyanúsítottal többször is beszélt egy elismert pszichológus az intézetben, amikről jegyzőkönyv is készült. Azonban egy alkalommal sem említette a skizofréniát magyarázó ufós téveszméket. A beteg azt mondta, hogy azért mondja, hogy skizofrén beteg, mert a szakértő ezt mondta neki – fejtette ki a pszichológus.

Azonban a bíró által beidézett két szakértőpáros továbbra is egyetért abban, hogy a vádlott nem beszámítható és paranoid skizofrérniában szenved. Az ügyész a tárgyalás elnapolását kérte.

Megölte nővérét 

Mint arról korábban beszámoltunk: Sz. D. 2020. május 16-án virradóra nővéréhez és sógorához ment, akik egy süttői családi házban laktak. A vádlott a konyhából magához vett több kést, majd azokkal sógorát 36-szor, nővérét 19-szer szúrta meg. Családtagjai a késszúrások okozta sérülésektől életüket vesztették. Sz. D. a gyilkosságok után a holttesteket benzinnel átitatott rongyokkal takarta le, a házban pedig benzint locsolt szét, amit meggyújtott. A tűzben a vádlott is másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén, lábán és arcán, de sikerült a házból kimenekülnie.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Puskás Aréna Szoborparkban, hogy egy felejthetetlen koncerten vehessen részt.

Nem csalás, nem ámítás, idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású és ingyenes eseményét, a...

A kutatók kiderítették, meg kell-e mosni a rizst főzés előtt

A rizs Ázsiában és Afrikában több milliárd ember számára alapvető élelmiszer. A világ számos ikonikus ételének összetevője. Univerzális vonzereje...

Meghalt egy kislány – videó

Felfoghatatlan tragédia: magára rántotta a tévét és meghalt egy kislány Videó Magára rántotta a tévét, meghalt egy másfél éves kislány...

Földet ért a különleges minta a világűrből – videó

Földet ért vasárnap Utah állam területén az OSIRIS-Rex amerikai űrszonda által begyűjtött aszteroidaminta. A NASA amerikai űrkutatási hivatal élő...