11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Elrabolta saját gyermekét az apától és menekülés közben tóba csúsztak, ő kiúszott, de gyermekét hagyta megfulladni..

Dátum:

Megosztás:

Nyugodj békében, kicsi angyal: édesanyja miatt kellett meghalnia az 5 éves kislánynak

A kislány holttestét a búvárok találták meg.

Borzalmas tragédia történt egy floridai 5 éves kislánnyal. Az édesanyja elrabolta, majd miközben a rendőrség elől menekültek, egy tóba csúsztak. A 32 éves Pamela Tereza Cabrera kiúszott a vízből, kislányát, Vanityt azonban elmerült, az anyja nem úszott utána.

Végül egy búvárcsapat a tó fenekén találta meg holtan a kislányt.

Cabrera 2020-ban veszítette el Vanity felügyeleti jogát, amikor skizofréniával és bipoláris zavarral diagnosztizálták. Pénteken az ügyben a bíróság elé kellett volna állnia, de zavart viselkedése miatt távol maradt.

A jacksonville-i seriff tisztjei üldözni kezdték Cabrerát, miután egy folyamatban lévő emberrablással kapcsolatos hívást kaptak. Az üldözés azután kezdődött, hogy egy tiszt megpróbálta megközelíteni Cabrera járművét egy közlekedési lámpánál, ami arra késztette őt, hogy elmeneküljön.

“Pamela nem volt rossz ember. Csak segítségre van szüksége, és nem kapta meg a szükséges segítséget a kormánytól. Nem volt rossz ember”

– mondta Solange Slaquer, Cabrera unokatestvére, aki két évig volt Vanity gyámja.

“Sokszor próbáltunk segítséget keresni, és rengetegszer hívtuk a rendőrséget, hogy segítsenek neki, elvittük pszichológushoz.” 

Az unokatestvér szerint akkor nem volt nagy gond Cabrerával, ha szedte a gyógyszereit. Most azonban teherbe esett és leállt vele. Ezért borult meg és rabolta el a saját lányát.

borsonline nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Idén nem szervez a Főváros karácsonyi vásárt

Szakított” az V. kerület és a főváros, pontosabban annak nonprofit cége, a Budapest Brand a Vörösmarty téri karácsonyi...

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...