20.4 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

„Elrabolta a kislányomat az anyja” – Már az Interpol is keresi a 10 éves Fannyt..

Dátum:

Megosztás:

Kétségbeesve keresi 10 éves kislányát Csulak Levente, a gyermeket 18 hónappal ezelőtt magával vitte az édesanyja, azóta nem látta őket. A Svédországban élő családapa minden követ megmozgat, hogy újra magához ölelhesse szeretett gyermekét, ennek érdekében pedig már az Interpol is nagy erőkkel nyomoz.

A szülők kapcsolata Fanny születése után megromlott, elváltak, de a felügyeleti jog közös maradt. A kislány egy hetet az édesanyjánál, egy hetet pedig az édesapjánál töltött. Egyik napról a másikra azonban váratlanul mindkettejüknek nyoma veszett.

Mindenki ezt olvassa most!

– A nyári szünetben egy hónapot töltött nálam, ugyanennyi időt pedig az anyjánál. Utoljára 2020. június 17-én adtam le Fannyt az iskolában, ekkor láttam őt utoljára. Egy hónappal később még beszéltem vele telefonon. Korábban mindig lelkesen mesélt a napjairól, de akkor alig akart megszólalni. Csak halkan annyit mondott, hogy otthon vannak és játszottak. Úgy köszönt el, hogy szeretlek apa. Ezek voltak az utolsó szavai az eltűnése előtt. Ezután kikapcsolták a telefonját. Elrabolta a kislányomat az anyja – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a Blikknek a 43 éves, munkaközvetítőként dolgozó férfi.

Három nappal később kellett volna a nőnek átadni a gyermeket Leventének, de ez már nem történt meg. A férfi még 1990-ben költözött ki Svédországba, de minden évben járt haza, így a volt párját is itthon, Magyarországon ismerte meg 14 évvel később. A nő rövidesen ki is költözött hozzá, a kislányuk, Fanny pedig márt kint született meg 2011-ben.

03 o Eltunt kislanyAz Interpol honlapján is látható a kislány körözése, eltűntként keresi a rendőrség

– Mónika korábban azzal állt elő, hogy engedjem meg neki, hogy a kislányunkkal a tőlem több mint 400 kilométerre fekvő Stockholm városába költözhessen, de ebbe nem mentem bele. Egy napon ezt mégis megtette, én pedig akkor két hónapig semmit nem tudtam Fannyról. Ráadásul hamisan azzal vádolt meg, hogy bántalmaztam is őt, de ebből egy szó sem volt igaz, ez pedig azóta be is bizonyosodott – magyarázta lapunknak a férfi.

Elmondása szerint az eltűnésük után egy hónappal bejelentés érkezett arról, hogy Magyarországon, egy Fejér megyei településen kerültek hatósági karanténba, de mire a rendőrök kiértek, felszívódtak. A házban a nő egyik ismerőse lakott, akinek fogalma sem volt arról, hogy az anyuka a gyermekével éppen szökésben van a hatóságok elől.

Mindenki ezt olvassa most!

– Mintha egy rossz álom lenne az egész. Szavakkal nem tudom kifejezni a fájdalmamat. Teljesen tehetetlennek érzem magam. Reménykedek abban, hogy egyszer újra láthatom, soha nem adom fel a reményt. Rettenetes nagy hiány van bennem. Korábban mindent együtt csináltunk, sokat kirándultunk és bicikliztünk, most pedig még azt sem tudom, hogy életben van-e a lányom egyáltalán.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...