12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóElőzmény nélkül ukránokra támadtak Magyarországon

Előzmény nélkül ukránokra támadtak Magyarországon

A kocsmában még jóban volt két magyar és két ukrán férfi, de az úton hazafelé már agyba-főbe verték a magyarok az ukránokat. A bíróság nyolc év, illetve egy év szabadságvesztést szabott ki rájuk.

A vádirat szerint két férfi és az ukrán sértettek 2021. október 11-én az esti órákban együtt italoztak Tokodaltárón. A késő esti órákban hazaindultak. Egy sötét utcában az egyik vádlott ok és előzmény nélkül, hirtelen ököllel arcul ütötte az egyik ukrán férfit, aki ettől a földre zuhant és a feje az aszfalthoz csapódott.

Ezt követően a másik vádlottal együtt több alkalommal megrúgták a földön fekvő sértettet. Az előzmény nélkül támadó férfi a másik ukrán férfit is ököllel arcul ütötte, aki ettől szintén a földre esett.

További balesetek, halálos balesetek, tragédiák, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Az elsőként megtámadott a fején életveszélyesen megsérült.

A másik ukrán férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett – írta az ügyészség.

A bíróság az elsőként támadó férfit, mint erőszakos többszörös visszaesőt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint megállapította, hogy a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra. A másik férfival szemben különös visszaesőként 1 év 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki.

Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images
infostart

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work