18.5 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Előre jelzi a szuper traffipaxokat egy új magyar találmány! – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy olyan olcsó esz­közt ké­szí­tett a ta­lá­lé­kony férfi, ami meg­bíz­ha­tóan fi­gyel­mez­tet, ha a VÉDA-rend­sze­rek kö­ze­lébe érsz. Vajon mit szól ehhez a rend­őr­ség?

A magyarok találékony emberek, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint egy budapesti férfi. Attila mindenféle érdekes dolgokat rak össze otthon, melyek egy részéről úgy gondolja, hogy talán másokat is érdekelhet. Most egy olyan eszközt épített, ami előre jelzi az áprilisban telepített szuper traffipaxokat.

Olyan készüléket szerettem volna, aminek ára az ötezer forintot nem haladja meg, amivel nem kell foglalkozni, az jármű bekapcsolásával automatikusan elindul és ami nincs szem előtt, nem kell ki- beszálláskor le- és felszerelni

– írta a blogger, aki egy több oldalas összeszerelési útmutatót is mellékelt a blogján, amit IDE KATTINTVA lehet elolvasni.

Előre jelzi a szuper traffipaxokat egy új magyar találmány!
Forrás: butykoltem.blog.hu

Így működik az új magyar találmány!

Ha sikerült összeszerelni a szuper traffipax előrejelző eszközt, nincs más teendő, mint az adott járműre: autóra, motorra tenni. Ha egy VÉDA kapuhoz közeledünk, akkor 500-800 méterrel előtte jelez a készülék a kék ledek villogtatásával és a csipogóval. A kapunál mért sebességhatár túllépését eltérő jelzés mutatja: – 15km/h vagy nagyobb sebesség túllépés esetén sűrű villogás (ez minden esetben büntetést von maga után), – ez alatt jobb-bal villogás melynek üteme a sebesség túllépéssel arányosan gyorsul, – ha a megengedett maximális sebesség alatt vagyunk, akkor másodpercenként három/kettő/egy felvillanás figyelmeztet.

A találmányról egy bemutató videó is készült, íme:

 

Mit szól a rendőrség a kütyühöz?

A blogger elmondása szerint a találmánya tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint az ingyenesen letölthető útvonaltervező applikációk, amik ugyancsak jelzik, hol van VÉDA. Ellenben ez az otthon összeszerelhető eszköz mindenki másnak hasznos tud lenni:

azoknak, akik mindig ugyanott közlekednek, és ezért nem használnak navigációt, így segíthet észben tartani, hogy hol kell figyelni.

Azoknak is jól jön, akik már nem szívesen tanulják meg az applikációk használatát, vagy más telefonos szoftver kezelését. Ugyancsak hasznos a motorosoknak, akiknek körülményes a telefont vagy más navigációs eszközt rögzíteni.

A Ripost által megkérdezett közlekedési szakember szerint egyedül a lézerblokkoló tiltott, egy olyan eszköz, ami csak jelzi a fix telepítésű traffipaxokat, teljesen legális.

A közlekedésben résztvevőre vonatkozó általános szabályokat a KRESZ 3. §-a tartalmazza, amelynek értelmében „Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát – felelte a Ripost kérdésére az Országos Rendőr-főkapitányság.
Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook