15.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeÉletmódEzotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyításokElőkerült Baba Vanga hátborzongató jóslata a háború kapcsán

Előkerült Baba Vanga hátborzongató jóslata a háború kapcsán

A bolgár vak misztikus szerint az oroszok megpróbálnak világuralomra törni.

Baba Vanga, akit a Balkán Nostradamusaként ismertek, 25 évvel ezelőtt halt meg, de úgy tartják, hogy különös érzéke volt a nagy világesemények megjóslásához. Előre látta például Diana hercegnő halálát, a koronavírust, a szeptember 11-ei katasztrófát, de még az orosz-ukrán háborút is.

A vak misztikus a feltételezések szerint, még 1979-ben találkozott Valentin Szidorov íróval, akivel a következő nem túl biztató jövendölését megosztotta – írja a The Sun. 

„Minden ki fog olvadni, mint a jég, csak egy marad érintetlenül: Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Túl sokan fognak az áldozatául esni. Senki sem tudja megállítani Oroszországot. Mindenkit el fog távolítani az útjából, és nem csak megtartja a hatalmát, de a világ ura lesz”

A rejtélyes sorok nagyon úgy hangzanak, mintha Baba Vanga Oroszország győzelmét jósolta volna meg a már több mint egy hónapja tartó háború kapcsán.

Egyébként Nostradamus is hátborzongató eseményeket jósolt meg a 2022-es évre, többek között a harmadik világháborút és egy atomrobbanást is. Azonban, hogy valójában mi fog történni, még nem lehet biztosra tudni.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Bors

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work