17 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Előkerült Baba Vanga hátborzongató jóslata a háború kapcsán

Dátum:

Megosztás:

A bolgár vak misztikus szerint az oroszok megpróbálnak világuralomra törni.

Baba Vanga, akit a Balkán Nostradamusaként ismertek, 25 évvel ezelőtt halt meg, de úgy tartják, hogy különös érzéke volt a nagy világesemények megjóslásához. Előre látta például Diana hercegnő halálát, a koronavírust, a szeptember 11-ei katasztrófát, de még az orosz-ukrán háborút is.

A vak misztikus a feltételezések szerint, még 1979-ben találkozott Valentin Szidorov íróval, akivel a következő nem túl biztató jövendölését megosztotta – írja a The Sun. 

„Minden ki fog olvadni, mint a jég, csak egy marad érintetlenül: Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Túl sokan fognak az áldozatául esni. Senki sem tudja megállítani Oroszországot. Mindenkit el fog távolítani az útjából, és nem csak megtartja a hatalmát, de a világ ura lesz”

A rejtélyes sorok nagyon úgy hangzanak, mintha Baba Vanga Oroszország győzelmét jósolta volna meg a már több mint egy hónapja tartó háború kapcsán.

Egyébként Nostradamus is hátborzongató eseményeket jósolt meg a 2022-es évre, többek között a harmadik világháborút és egy atomrobbanást is. Azonban, hogy valójában mi fog történni, még nem lehet biztosra tudni.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Bors

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...