0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Előkerült a TV2 eltűnt gyereksztárja! Egy lány miatt bujkált

Dátum:

Megosztás:

Ag­gódó anyu­kája ta­lálta meg Rubay La­ci­kát, Az Ének Is­ko­lája két évvel ez­előtti dön­tő­sét, akit pén­tek óta hiába ke­res­tek. Ki­de­rült, a kis­ka­masz sze­rel­mé­vel tűnt el, mert szü­leik el­til­tot­ták őket egy­más­tól.

Szerelme miatt szökött meg otthonról Rubay Lacika, akit péntek este láttak utoljára. Ahogy arról a Ripost is beszámolt, Az Ének Iskolájában feltűnt 15 éves kiskamaszt a fél ország kereste kétségbeesetten, eltűnését pedig a Facebookon is közzétették.

Lacikát végül vasárnap hajnalban találta meg aggódó anyukája, aki el sem tudta képzelni, hova tűnhetett fia, ezért már a legrosszabbakra gondolt. Attól félt, hogy tehetséges gyermekét elrabolták, vagy valamilyen szörnyű baleset érte.

Azóta azonban kiderült, hogy a szerelem késztette arra a TV2 egykori gyereksztárját, hogy szó nélkül eltűnjön otthonról. Lacika ugyanis nagyon odavan egy 15 éves lányért, ám szüleik tiltják őket egymástól. A két fiatal szerelmes együtt szökött meg, hogy végre egymással lehessenek.

„Ideges és mérges is voltam, de megértem a fiamat, kamasz, és a szerelem ilyenkor mindent felülír. Nagyon leteremtettem, mert legalább egy sms-t küldhetett volna, hogy ne idegeskedjek”

nyilatkozta megkönnyebbülten Lacika anyukája a Blikknek.

Előkerült a TV2 eltűnt gyereksztárja! Egy lány miatt bujkált

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...