11 C
Budapest
2023. március. 24. péntek

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

Dátum:

Megosztás:

2001-ben történt az eset, hamar végeztek.

Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz, a kiadó pedig szorgalmasan szivárogtatta a sztorikat. Ebből kiderült, hogy összeverekedett Vilmos és Harry, de úgy, hogy utóbbi komolyan meg is sérült, illetve Harry herceg azzal is elhencegett a könyvben, hogy 25 tálib harcost ölt meg Afganisztánban, amikor katonai szolgálatban volt.

Az ifjú Harry herceg

Harry herceg Spare című memoárjában van egy anekdota is tinédzserkorából, amelyben – elmondása szerint – egy idősebb nővel vesztette el a szüzességét. III. Károly és Diana hercegné kisebbik fia a sztori szerint 17 éves volt, egy bár mögött, egy mezőn volt az aktus. Mint írja, gyorsan lezajlott, a végén elfenekelte őt a nő és elküldte – írta a Daily Star. „A sok hibám egyike volt, hogy egy mezőn, egy nagyon forgalmas kocsma mögött történt. Kétségtelen, hogy valaki látott minket” – áll a szövegben.

Harry herceg fiatalonAFP

Hogy néz ki a nő, hogyan emlékszik ő az esetre?

Most felbukkant a nő, hogy megossza a saját verzióját arról, amit a 38 éves sussexi herceg „dicstelen epizódnak” nevezett a könyvében. Most mindössze 40 éves Sasha Walpole, aki a herceget már korábban is ismerte – azaz csak két évvel idősebb, mint Harry.

A nő elárulta, hogy Harry volt az, aki megtette az első lépést, ami spontán és intenzív szexhez vezetett egy falusi pub mögött. Miközben az ijfú herceg épp ittasan szexelt, a testőre egy kölcsönkért Ford Fiestával próbálta őt megtalálni a településen.

Állítólag sok röviditalt ittak, berúgtak. Az utolsó rendeléskor a fiatal herceg állítólag megkérdezte a lányt, hogy kimennek-e cigarettázni, majd a szomszédos telekre lopakodtak, hogy a biztonságiak ne lássák őket. A nő emlékei szerint vadul csókolóztak, Harry „szenvedélyes és intenzív” volt.

„Nem kellett volna ezt tenünk, de nekem ő nem Harry herceg volt, hanem Harry, a barátom, és a helyzet egy kicsit kicsúszott az irányításunk alól. Nem volt előre kitervelve, és nem tudtam, hogy szűz. Nem volt szűzies a jelenet – úgy tűnt, hogy tudja, mit csinál. Gyors, vad, izgalmas volt. Mindketten részegek voltunk. Nem történt volna meg, ha nem lettünk volna azok” – fejtegette az asszony.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Mai esti tornánkat az orvos tanácsaival is elláttuk – videó

A doktor úr elmond mindent, az esti tornát csak az után csináld, hogy elolvastad a doktor úr tanácsait! Itt...

Esti mese – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese videója Hirmagazin.eu

Pompa, fényűzés: elképesztő ruhakölteményekben vonultak végig a hazai sztárok a Glamour-gála vörös szőnyegén – fotók

Megvannak a GLAMOUR Women of the Year díjazottjai! Idén hat kategóriában lehetett szavazni! A GLAMOUR Women of the Year díj küldetése immár 15...

Már nem bírják tovább: bűzlő mocsár keseríti meg a debreceni belváros lakóinak életét – videó

Békákkal, nádassal és fészkelő madarakkal teli mocsár áll a házak között Debrecen belvárosában már több mint tíz éve. Náddal...