13 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeSzabadidőBulvárÉlő adásban kérték meg Varga Irén kezét – videó

Élő adásban kérték meg Varga Irén kezét – videó

Az asszonyság régi álma vált valóra.

Irén nagy pillanatát rajongói is végigkövethették / Fotó: BlikkIrén nagy pillanatát rajongói is végigkövethették / Fotó: Blikk

Varga Irén a dalaival és a Facebook-bejegyzéseivel rendszeresen sokkolja lelkes rajongótáborát, ám mai bejelentkezésében olyan dolog történt, amivel mindenkit sikerült meglepnie.

Erről Te sem maradhatsz le!

Az előadó kezét ugyanis egy élő facebookos bejelentkezés közben kérte meg szerelme, a sokat emlegetett Laci. Bár az énekesnő már korábban összekötötte az életét a kedveséével, most – Irén régi álmát valóra váltva – úgy döntöttek, hogy egy templomi esküvőre is sort kerítenek. Így kijelenthetjük, hogy hamarosan hófehér fátylat ölt a Mahiana Roszallo.

Laci térdre ereszkedve kérte meg Irén kezét Laci térdre ereszkedve kérte meg Irén kezét

Erről Te sem maradhatsz le!

A lánykérés időzítése nem véletlen: a konyhaművészetekben is remeklő Irénke ugyanis ma ünnepli 40. születésnapját, amelyről szintén rengeteg fotót és videót osztott meg követőivel.

A születésnapos előadó természetesen igent mondott, gyűrűt is kapott az ujjáraA születésnapos előadó természetesen igent mondott, gyűrűt is kapott az ujjára

Erről Te sem maradhatsz le!

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work