27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Élő adásban akarta megenni az élő polipot a kínai influencer, a polip azt tette vele, amit mindannyian szeretnénk az influencerekkel – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Több milliárd ember titkos vágyait valósította meg egy puhatestű.

Egy nagyobb népszerűségre, sőt egyenesen influencerségre vágyó dél-kínai internetező lány egy kihívásra reagálva élő adásban akart megenni egy polipot. Csakhogy az élve felfaláshoz talán kissé nagy és élénk állat tapadókorongjaival rátapadt az arcára.

A rémült netizen ekkora óbégatni, sikongatni és sírni kezdett, miközben igyekezett letépni az arcáról az állatot, ami a jelek szerint nem egyszerűen rátapadt, hanem papagájcsőr-szerű kemény szájszervével meg is harapta.

Az esetről készült videó tanúsága szerint az influencer az elején még megpróbált mosolyogni, talán nem is vette annyira komolyan az egészet, de aztán egyre jobban megijedt, nyilván fájt is neki, hogy a végén kiderüljön, a bal arcát az állat ki is lyukasztotta.

A Shanghaiist szerint a nő legalább annyit biztosan elért, hogy a kínai net pillanatnyi sztárja lett belőle. Azt viszont nehéz  belelátni, hogy ezen a vonalon hogyan tudná fenntartani a megszerzett népszerűségét, mert ha emeli a tétet és óriáspolipokat vagy -tintahalakat próbál megrágcsálni élve, ennél sokkal rosszabbul is járhat.

https://youtu.be/XDdTuVUtdnI

Shanghaiist

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Egy holland férfi felvásárolt egy egész falut Nógrádban

A holland Elroy Thümmler először bulizni jött Magyarországra, az ügynökségével sok hollandot hozott el az országba. A legfontosabb -...
facebook