7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekElment a búcsúba, aztán soha nem ment haza, .. rendőreink a lakosság...

Elment a búcsúba, aztán soha nem ment haza, .. rendőreink a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi megtalálása ügyében! – Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Dunaújvárosi rendőreink a lakosság segítségét kérik a perkátai férfi eltűnése miatt.

Simai Gábor,eltűnt

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/157/193/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó

Simai Gábor eltűnése ügyében.

A bejelentés szerint a 47 éves perkátai lakos 2022. szeptember 11-én otthonából kerékpárral a helyi búcsúba indult, majd onnan nem érkezett haza, életjelet nem adott magáról. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A keresett férfi körülbelül 172 centiméter magas, erős testalkatú, barna szemű és hajú, kopaszra nyírt. Jobb halántékán műtéti heg látható, bal vállán nonfiguratív tetoválás van. Testtartása hajlott, járása lassú. Eltűnésekor szürke rövid ujjú pólót, rövidnadrágot és szandált viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Simai Gábort felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Segítségüket előre is köszönjük!

police.hu nyomán,

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work