5.4 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Elmarad Szűcs Judith esküvője: Megindokolta, kiderült, mi történt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem titkolja tovább!

A ’80-as évek diszkókirálynője augusztus 15-én lesz 66 éves. Szűcs Judith büszkén vállalja a korát, hiszen jó pár évet letagadhatna. 47 éve állt először színpadon és a mai napig hatalmas a sikere. Egy szabad hétvégéje sincs, annyi felkérést kap. Az énekesnőt arról kérdeztük, hogyan telik az idei nyara, és férjhez megy-e vőlegényéhez.

Elképesztő formában van. Mit tesz érte?

Nem folytatok önsanyargató életmódot, sosem diétáztam és nem is sportoltam kőkeményen. Mostanában ha időm engedi, úszni járok. Arckezelésnek a délutáni sziesztát tartom a leghatékonyabbnak, ez nagyon bejött nekem, már egy óra pihenés is olyan hatással van rám, mint egy ráncfeltöltés. Nem titkolom, hogy időnként elmegyek egy plasztikai sebészhez konzultációra, gyakran lebeszél az én elképzeléseimről, de időnként szükség van ilyen jellegű kezelésekre is. Ezek nem műtéti beavatkozások, csak szépészeti ráncfeltöltések.

Több olyan hétvégéje is úgy telik a nyáron, hogy egy nap 3 koncertet ad. Hogy bírja ezt energiával?

Bírni kell, de szerencsére remekül érzem magam fizikailag. Úgy érzem, engem szeret a jó Isten. Ettől pszichikailag meg is erősödöm, és teljes bedobással tudom végigcsinálni mind a három előadásomat. Augusztus 20-ig egy szabad napom sincs, de nem panaszkodom, mert engem a közönség hajt. Van egy sofőröm, technikusom, aki a vidéki utazásokra visz engem, de én fejben ugyanúgy vezetek a kocsiban, mert én is végig figyelem az utat, erről nem tudok leszokni. Az utazási részét nem csípem, de ez hozzátartozik.

Jutott- e ideje pihenésre?

Megvolt a nyaralás is az idén, most csak 8 napot tudtam kint tölteni a nővéremnél, Panninál Athénban. Egyedül utaztam ki, mert nem tudott velem jönni a vőlegényem, aki üzletemberként tevékenykedik. Nagyon sok munkája jött össze, amit nem tudott az én szabadságom alatt abbahagyni. Timi lányomnak pedig nem volt kedve velem jönni, éppen mással volt elfoglalva.

66 éves lesz. Tulajdonít ennek jelentőséget?

Számmisztikailag még nem néztem utána, de teljesen mindegy, mert úgysem érzem magam ennyinek. A lényeg az, hogy jól vagyok, boldog vagyok és csinálom a dolgomat.

10 éve van együtt a nála 8 évvel fiatalabb párjával, aki egy évvel ezelőtt el is jegyezte őt. Azt tervezték, az idén összeházasodnak, de azt hallani, elmarad az esküvő?

Nem akarok titkolózni, egyszerűen nincs időnk összeházasodni, mert nagyon sokat dolgozunk mindketten, nem tudunk előre tervezni. Szerettük volna, de úgy néz ki, idén nyáron sem jön össze. Sokat egyébként nem változtatna ez a kapcsolatunkon, hiszen már régóta úgy élünk, mint férj és feleség. Az eljegyzés óta hordom a nagyon szép gyűrűt, amit a vőlegényemtől kaptam. Ha lesz még idén esküvőm, az már tényleg titokban lesz, mert akkor gyorsan és hirtelen fogunk egybekelni.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor a finn kormányfőnek: Svédország és Finnország egyetlen percet sem veszít a NATO-tagságából

A miniszterelnök egyebek közt ezt üzente a Twitteren. Sanna Marin a YLE rádiónak adott interjúban azt mondta, ha találkozik...

Műholdfelvételek bizonyítják, nő az orosz erők száma Fehéroroszországban

A csapattelepítések viszont nem Ukrajna északról történő újbóli megtámadásának előkészítésére utalnak. Az amerikai Institute for the Study of War...

Napelemesek veszélyben: akár már 2024-től megszűnhet az éves szaldóelszámolás

A Magyar Közlönyben megjelentek szakági értelmezése szerint mindenkinek megszűnik az éves szaldóelszámolás. Egy hónap telt el azóta, hogy a...

Kiélezett meccsen nyert és jutott tovább az Egyesült Államok

Anglia mellett az Egyesült Államok jutott tovább a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjából, mivel kedden este kiélezett csata végén,...