27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Ellenzéki összefogás! Jön a Kádár János Terv!.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Bizarr szövetség? A milliárdos Gattyánnal egyeztetnének a szocializmust zászlajukra tűző Szanyi Tiborék..

Gattyán György nemrég jelentette be, hogy pártot alapít Megoldás Mozgalom néven, amely el kíván indulni a választásokon. Egy párt máris nyilvánosan felajánlotta nekik az együttműködést.

A Szanyi Tibor által alapított Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) – radikális baloldali párttól meglepő módon – üdvözölte, hogy az ország egyik leggazdagabb embere „csatlakozik a gyűlölködésen túli politikai versengésbe”.

Hogy miért? Mert szerintük a kormányváltás nem érhető el „áldemokratikus gügyögés, illetve a szélsőjobbos uszítókkal való összeölelkezés” által.

A párt úgy látja, Gattyán mozgalmának digitális törekvései jól illeszkednek a saját programjukhoz. Épp ezért tárgyalnának a milliárdossal az úgynevezett Kádár János Tervről.

„Az ISZOMM a maga részéről kész a programszintű egyeztetésekre a Megoldás Mozgalommal is, főként a Kádár János Tervben kiemelten szereplő havi nettó 250.000 forintos minimálbér és egyéb jövedelmi küszöbök érdekében, amint azt teszi a Magyarországi Munkáspárt 2006 – Európai Baloldal, illetve a Magyar Munkáspárt, avagy a Roma Szociáldemokrata Párt esetében” – olvasható a közleményükben.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Egy holland férfi felvásárolt egy egész falut Nógrádban

A holland Elroy Thümmler először bulizni jött Magyarországra, az ügynökségével sok hollandot hozott el az országba. A legfontosabb -...
facebook