25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Elképesztő! Vezető lett a szövetségben: expornósra bízták a gyerek teniszezőket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Döbbenetes ügy: igencsak „különleges” múltú szakemberre bízta a magyar tenisz tehetségeit a hazai szövetség.

A versenysport és utánpótlás bizottság elnöki posztját Selmeci Petra (37) kapta meg, akiről viszont kiderült, hogy korábban „belekóstolt” a pornószakmába, ami finoman fogalmazva is kínos az ő posztján… Selmeci nem futott be jelentős karriert játékosként, visszavonulása után fiatalokkal is foglalkozott, foglalkozik.

Már az előző elnökség idején, idén márciusban tagja lett a szakmai döntéshozó csoportnak, majd idén szeptemberben az új sportági vezetőség utánpótlásfőnökké nevezte ki.

Ám ennek nem mindenki örült, akadt, aki felháborodva kereste a Blikket, felvetve, vajon erkölcsileg mennyire elfogadható, hogy egy korábbi pornófilmes felügyeli a hazai utánpótlást.

Az interneten rákeresve valóban kiderül, hogy a „másik szakmában” is rendelkezik tapasztalattal Selmeci. 2001-2005 között volt aktív a pornóvilágban, többször Tiffany Rouge néven forgatott: karrierje elején nem csinált titkot belőle videóiban, hogy profi játékosból lovagolt át a korhatáros alkotások világába. A legnagyobb filmes adatbázis szerint legalább 11 filmben tűnt fel.

Az interneten több olyan pornófilm is fellelhető,amelyben Selmeci is szerepeltAz interneten több olyan pornófilm is fellelhető,amelyben Selmeci is szerepelt

Selmecit, aki a teniszszövetségben betöltött állása mellett évek óta vidéki és budapesti klubokban oktatja a sportág alapjait, hiába kérdeztük felnőttfilmes múltjáról.

– Nem szeretnék nyilatkozni ebben a témában – válaszolta megkeresésünkre.

Rövid kutakodás után kiderült, a sportágban közismert a pornós múltja.

– Teniszberkekben bizonyos körökben már évek óta köztudott, hogy Petra szerepelt ilyen produkciókban. Viszont az is egyértelmű, hogy nagyon jó utánpótlásedző, sikeresek a tanítványai, a gyerekek imádják – mondta egy, a neve elhallgatását kérő tréner.

Persze, az efféle filmes szereplés nem törvénytelen, de a kérdés ettől még indokolt: ilyen előélettel mennyire lehet pozitív példakép valaki a gyerekek számára?

Hiszen egy nagy sportszervezet komoly vezetőjének egyben példaképnek is kell lennie, ám a pornós múlt aligha egyeztethető össze egy erkölcsileg feddhetetlen elnökségi tag szerepével…

Persze megkérdeztük a korábban a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt országgyűlési képviselő, Lázár János (45) által vezetett szövetséget is, nem találja-e kínosnak, hogy pornós múltú vezető felügyeli az utánpótlást.

„Selmeci Petra hosszú ideje meghatározó és elismert szakembere a magyar teniszéletnek, nem véletlen, hogy a Magyar Teniszszövetség korábbi vezetésének munkáját is segítette, és a mostani érában is számítunk a szakértelmére. A szövetség feladata a sportág képviselete, magánéleti kérdésekkel eddig sem foglalkoztunk és ez a jövőben is így lesz”

– reagált megkeresésünkre a szövetség.

Más sportoló is csinálta

Ritka, de nem egyedi eset Selmeci Petráé. Vannak, akikről amatőr, úgynevezett házi pornófelvétel készül, de vannak olyanok is, akik a teniszezőhöz hasonlóan a sport helyett váltanak a felnőttfilmekre, mint például a japán olimpikon snowboardos, Imai Melo (32) vagy a holland tornász, Verona van de Leur (34), aki talajon világbajnoki ezüstérmes volt Debrecenben 2002-ben.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook