25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Elképesztő tudatlanság! A haladó svéd balosok “kinyomozták”, hogy Jézus vagy Szűz Mária transzszexuális volt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A svédek jöttek rá a történelem egyik legnagyobb rejtélyére: arra, hogy hogyan eshetett teherbe Szűz Mária. A megfejtést karácsony alkalmából pedig meg is osztották a nagyvilággal, – írja a 888.hu.

A rendkívül bizarr felvetés szerint Jézusnak és Szűz Máriának is megkérdőjelezhető a neme. Minderre pedig a svéd állami televízió ügyeletes nyomozói találtak bizonyítékot.

A svéd balliberális csatorna munkatársai a keresztény hitet egyszerűen kidobták az ablakon és egy igazán modern, a gender ideológiájához méltó teóriával álltak elő.

A jelenség, amivel az esetet magyarázták, az úgynevezett partenogenezis, melynek lényege, hogy az embrió megtermékenyítés nélküli petesejtből fejlődik ki. Mindez általában a halak, békák és algák esetében jellemző, nem pedig az embereknél.

A nyomozásban felmerült a lehetőség, miszerint Jézus vagy Szent Mária lehet, hogy transzszexuális volt.

Mindez azért lehetséges a svéd csatorna “kutatói” szerint, mert a partenogenezis esetén az utód minden esetben egyező nemű lesz az anyával.

Persze itt még nem áll meg a dilivonat!

A teória kitalálói szerint előfordulhat, hogy mégis hihetünk a keresztényeknek, és Jézus valóban férfi volt, de akkor viszont az a helyzet áll fenn, hogy Szűz Mária volt ellenkező nemű.

Forrás: vilagfigyelo.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook