21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Elképesztő! Puzsér a Kossuth rádió reggeli műsorának vendégeként pofátlankodott! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

A főpolgármester-jelölt olyat tett, amit kevesen: meghívottként pofátlankodott egy milliós nézettségű közmédiában, mi több, rágalmazott, becsületet sértett!

Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt hétfő reggel a Kossuth rádió reggeli műsorának vendége volt. A műsorvezető arról akarta kérdezni Puzsér Róbertet, miért döntött úgy, hogy megméreti magát a politikában, a kritikus-műsorvezető azonban idegbeteg módon viselkedett!

Puzsér szerint, két nappal ezelőtt a Ripost nevű bulvárnap uszító címlappal jelentkezett.

Parkokba, kisebb aluljárókba bújtak

Meddig élnek vissza A HAJLÉKTALANOK mindannyiunk türelmével?

Nekik mindent szabad?

Puzsér Róbert szerette volna irányítani a beszélgetést úgy, hogy ő tesz fel kérdéseket a mősorvezetőenk, ahova meghívták! A műsorvezető értelemszerűen nem volt hajlandó válaszolni, illetve arra célzott, hogy a kritikus nem tiszteli a hallgatókat, ha nem az általa feltett kérdésre válaszol.

Puzsér Róbert erre berágott, meg jobban feltúrbózta magát és a következő utasítást adta ki a Kossuth Rádió műsorvezetőjének:

Legyen szíves és reagáljon arra, hogy ez micsoda, ami itt ezen a címlapon megjelenik. Jelezném önnek, hogy ezek nem migránsok. Ezek pár éve még adófizető, magyar emberek voltak, akik kihullottak a szociális hálóból…

(Vélhetően Puzsér ismeri az összes hejlék nélkülit, akikről itt szó van, ha ezt így ki meri jelenteni, hogy adófizetők voltak!)

A műsorvezető ekkor felszólította Puzsér Róbertet, hogy tisztelje meg a hallgatókat azzal, hogy elmondja, miért lépett ki a kritikus szerepéből és miért lép fel a politika színpadára.

A kritikus azonban kötötte az ebet a karóhoz és tovább szemtelenkedett!

Kérem, hogy ön tisztelje meg a kedves hallgatókat azzal, hogy elárulja az ön viszonyát ehhez az elaljasodáshoz – mondta, kiabálta szinte idegbeteg módon Puzsér!

A műsorvezető szerint azonban ez személyeskedés és értelemszerűen, továbbra sem válaszolt.

Mit tart ez a rendszer az emberről? Aljasnak és végtelenül aljasítható lénynek tekinti az embert. Ezekről az emberekről az államnak a felelőssége lenne gondoskodni. És nem elég, hogy az állam ezt megtagadja, még uszít ellenük

— pofátlankodott tovább Puzsér, aki valójában, mint egyetemet végzett ember, nagyon is jól érti Magyarország, a Magyar Kormány szándékát a hajlék nélküliek méltóságának visszaállítása tekintetében, azonban azt hitte, neki mindent lehet, elment a Kossuth Rádióba, és fel akarta fordítani az egész stúdiót!

Puzsér azt is megindokolta, hogy miért a Kossuth rádión kéri számon ezt: ennél beljebb nem tud jutni a fideszes médiagépezetben.

Puzsér úgy viselkedett, mint egy kémfilmben a főhős, aki „bejutott” a gépezetbe! A gépezetbe bejutni, nagy dolgog ám, és Puzsér bejutott, ott pedig meg akarta zavarni a gépezet működést! Nem sikerült neki, mivel a Kossuth Rádióban a szakmailag nála jóval felkészültebb, és kifejezetten tisztességes műsorvezető nem engedte!

Persze azt is el kell mondani, hogy a Kossuth Rádióban, az interjúban való részvételi lehetőséget, véleményünk szerint neki respektálnia kellett volna, nem pedig pofátlankodni, és tiszteletlenül viselkedni!

Íme a videó, amelyből tisztán látszik, hogy Puzsér azt hiszi, neki mindent lehet. Meghívott vendégként őrült, debill módon viselkedett:

A cikk alapja: 24.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...