2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Dátum:

Megosztás:

Ré­m­álommá vált egy nor­vég csa­lád élete, mi­u­tán mind az öt gye­re­kü­ket erő­szak­kal el­vette tőlük a helyi gyer­mek­jó­léti bi­zott­ság. A két lányt és a három fiút ne­ve­lő­szü­lők­nél he­lyez­ték el, édes­any­juk a kis­lányt soha töb­bet nem lát­hatja. Mind­ezt csu­pán azért, mert a csa­lád túl ke­resz­tény szel­lem­ben ne­velte őket.

Mind az öt gyerekétől megfosztotta a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt pusztán mély vallásosságuk miatt.

A román Marius és a norvég Ruth még Bukarestben ismerkedtek meg, mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Az esküvő után pedig a skandináv országba költöztek, ahol egyből családot alapítottak.

Életük akkor vált pokollá, amikor két kislányuk igazgatónőjének szemet szúrt, hogy a gyerekek bizony nagyon keresztények. Az aggódó pedagógus nem volt rest, azonnal jelentette a dolgot a hírhedt norvég gyermekjóléti bizottságnál, a Barnevernet-nél. Még azt is elárulta a hatóságoknak, hogy szerinte a két kicsi nagymamája nagyon erősen hisz benne, hogy Isten megbünteti a vétkezőket, és ez szerinte hátrányosan befolyásolja a 9 éves Eliana, és a 7 éves Naomi fejlődését.

Az igazgatónő mindebből azt a következtetést vonta le, hogy a családnak sürgős segítségre van szüksége a gyereknevelésben.

Elképesztő, miért vették el egy norvég házaspár gyerekeit!

Rémálommá vált a boldog család élete.

A bizottság tagjai azonnal lecsaptak a mit sem sejtő, mélyen vallásos házaspárra. Minden előzetes bejelentés nélkül megjelentek a gyerekek iskolájában, és szüleik tudta nélkül faggatni kezdték a két kislányt, akik megszeppenve válaszolgattak. Egyikükből még azt is sikerült kihúzni, hogy bizony otthon néha elfenekelik őket, vagy meghúzzák a fülüket. Miután ezeket kikotyogták,

soha többé nem térhettek haza.

Ezek után a Barnervernet a szülők házánál is megjelent, rendőri kísérettel. A rémült pár alig hitt a szemének, amikor 5 és 2 éves gyerekeiket egész egyszerűen elrabolták tőlük a hatóság emberei. Miután a gyerekekből olyan vallomást is sikerült kicsikarniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár semmilyen vizsgálattal nem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Az összetört Ruth két napig semmit sem tudott a gyerekekről, majd szinte sokként érte a hír: a kicsiket elszakították egymástól és nevelőszülőkhöz vitték őket.

Míg a kisfiúkkal hetente két alkalommal két óra láthatást engedélyeztek nekik, lányait valószínűleg soha többet nem láthatja viszont.

A széthullott család története egyből bejárta az egész világot. Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a házaspárért, akinek pokollá vált az élete. A pásztor még egy  online petíciót indított az ügyben, amit ide kattintva bárki aláírhat.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...