16.7 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Elképesztő, mi van a magyar eperföldeken – volt, ahol rendőrt hívtak..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Minden eddiginél népszerűbbek a „szedd magad eperföldek”, akkora a roham, hogy volt, ahol rendőrt kellett hívni…

Sokan tartanak a mások által leszedett, árusított epertől, ráadásul így a gyümölcs származása is biztos. Már a múlt hétvégén tömegek lepték el az eperföldeket és idén is erre számítanak.

A gencsapáti eperföldön annyian voltak, hogy a rendőrség is kiment megnézni, miért van annyi autó a 87-es főúton.

Sajnos voltak, akiknek eper nélkül kellett távozniuk, nem jutott mindenkinek.

Tény: az árusok ritkán használnak lapátot, mert az töri a gyümölcsöt, és ugyanazzal a kézzel szedik dobozba vagy zacskóba, amivel a pénzt elveszik. Maszkot is ritkán viselnek, miközben előttük vannak a ládák.

„A korábbi években átlagosan 100-150 érdeklődő jött naponta. 12 év után ez volt az első, hogy egyetlen napon 700-800 ember jött„ – közölte az eperföld tulajdonosa. Váratlanul érte a helyzet, erre nem voltak felkészülve.

A többi szedd magad eperföldön is nagy volt a roham, vannak, akik érésszünetet tartanak.

Az érdi, a pilisvörösvári, a solymári, a budakalászi és mindkét pomázi eperföld szünetet tartott az újabb hétvégi roham előtt.

Mint ahogy a ripost korábban megírta, a hazai eper lehet a járvány nyertese, mert a külföldi gyengébb minőségű és kevesebbet is hoznak, ráadásul sokan nem bíznak az utak mellett árult eperben, és a járványveszély miatt is aggódnak.

ripost, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Eltűnt az idős úr, Makai Antal, rendőreink a lakosság segítségét kérik..

Kisteleki rendőreink az állampolgárok segítségét kérik egy 61 éves kisteleki férfi megtalálásában. A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/177/2022 számon körözési eljárást...

Új lengyel boltlánc tarolná le Magyarországot..

A Half Price egy lengyel eredetű boltlánc, ami mögött Európa egyik legnagyobb cipőkereskedője és gyártója áll, ami nem...

Kifizetési stopot rendelt el a magyar kormány

A kormány elrendelte a kifizetések leállítását októberben – ismerte el a Pénzügyminisztérium. Először szerdai sajtóértesülések szintjén vetődött fel, hogy a...

Itt a 2022/23-as tanév új rendje: ekkor lesz az őszi szünet, téli szünet az iskolákban..

A rezsiválság miatt változik a 2022/23-as tanév rendje a magyar iskolákban, óvodákban. Hosszabb lesz a téli szünet, és...