Kezdőlap 18+ Elképesztő, mi jár a nők fejében szex közben! Sosem találnád ki 18+

Elképesztő, mi jár a nők fejében szex közben! Sosem találnád ki 18+

Annak el­le­nére, hogy a szex őrü­le­te­sen jó idő­töl­tés, a nők ne­he­zen tud­ják el­en­gedni ma­gu­kat. Ezer dolog jár a fe­jük­ben, és nem könnyíti meg a dol­gu­kat, ha aktus köz­ben be­vil­lan pél­dául, hogy el­fe­lej­tet­ték vissza­hívni a na­gyit…!

Egy hosszú, tökéletes előjáték vagy a mocskos beszéd segíthet kikapcsolni a női agyat szex közben. Azonban ha a nőnek nem sikerül koncentrálnia, könnyen elkalandozhatnak a gondolatai. Megmutatjuk, mi minden jár a nők fejében, amikor csak a lepedőakrobatikára kellene figyelniük.

Elképesztő, mi jár a nők fejében szex közben! Sosem találnád ki 18+

(Fotó: 123RF)

1. „Vajon kövérnek tartja a hasam/karom/combom?”

Nem könnyű meztelenül ott állni a férfi előtt, akitől felforr a vér. Meg szeretne felelni neki mindenben. Így folyamatosan azon kattog az agya, vajon mi nem tetszik a férfinek rajta.

2. „Nem fekszem le vele túl korán?”

Az örök dilemma. Mikor történjen meg az első.

Ha túl hamar, még könnyű vérűnek tűnhetek, ha túl későn, akkor meg prűdnek.

3.”Mindent megadnék most egy sajtos pizzáért!”

Éhes gyomorral nehéz a vágyra koncentrálni. Az agy felsorakoztat minden finomságot, és az éhség átveszi az uralmat. Ilyenkor a legjobb arra gondolni, hogy ezzel a kis testmozgással ledolgozzuk azt  a pizzaszeletet, amit utána tolunk majd be.

4.„Mi történhet most a kedvenc sorozatomban? „

Csodás dolog a szex, de egy izgalmas sorozat is majdnem ugyanolyan jó. Lehet, hogy inkább utána kellett volna összebújni, mert szeretkezés közben könnyen elkalandozhat a képzelet.

(Fotó: Pinterest)

5.”A holnapi meeting legfontosabb pontja…”

Sokszor egyszerre több minden is jár a nők fejében.

Kattog a bevásárlólista vagy a másnapi feladatok.

Biztos lehetsz benne, ha másnap egy fontos meetingje van, akkor nem csak szex közben, de egész éjszaka azon fog gondolkozni, és arra készül majd gondolatban.

6.„Bevettem reggel a fogamzásgátlót?”

ön a kétségbeesés. Most akkor óvszert kellene használni. De van nála? Mit fog hozzá szólni? Ha nincs, lőttek az estének?

Forrás: Ripost

Exit mobile version