-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Elképesztő fordulat Zalatnay Sarolta balesetének ügyében!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az énekesnő tavaly novemberben esett el egy bevásárlóközpont lépcsőjén. Most a lánya intézkedik az ügyében.

Tavaly novemberben hat bordáját eltörte és tíz napon át kórházban volt Zalatnay Sarolta, miután egy bevásárlóközpont lépcsőjén elesett. Állítólag valamilyen ragacsos anyag borította be a járdát, abba ragadt bele az énekesnő lába és ez okozhatta a balesetet. Cininek több koncertjét is le kellett mondania, ezért perel.

Nem csak barátai és ügyvédje, de a lánya is teljes vállszélességgel kiáll Zalatnay Cini mellett. Niki ugyan Angliában él, ám a távolság nem akadályozza meg abban, hogy lépéseket tegyen az anyukája érdekében.

Nem tud beletörődni abba, hogy méltatlan helyzetbe került, így a saját kezébe vette az irányítást. Ciniék próbálják megértetni a külföldi céggel, hogy ő itthon van akkora híresség,  mint külföldön Tina Turner, ezért jár neki a négymillió forintos fájdalomdíj.

„Niki levelet írt a bevásárlóközpont angol anyavállalatának, amelyben elmagyarázta a velem történteket. Ami velem történt olyan, mintha Angliában Amy Winehouse-szal vagy Tina Turnerrel történt volna” – árulta el a Ripost-nak Zalatnay.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...