27.2 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Elképesztő fordulat: Kiderült, miért nem fizet Kozso a NAV-nak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szo­morú sza­mu­ráj­nak ko­ráb­ban is vol­tak anyagi prob­lé­mái, de akkor még úgy tűnt, ura a hely­zet­nek.

Kozso évek óta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóslistáján szerepel Bróker Marcsival együtt.  A 2018-as utolsó negyedéves listájára azok kerültek fel, akiknek a tartozása magánszemélyként meghaladja a 10 millió, nem magánszemélyként pedig a 100 millió forintot.

Nos, Kozso Zöld Teknős teaház névre hallgató teázója évek óta hatalmas adósságot görget maga előtt, függetlenül attól, hogy időközben névlegesen valaki más igazgatja a helyet. Az Ámokfutók művésze gyakorlatilag állandóan szerepel a NAV listáján, ahogy a Zöld teknős ügye régóta húzódik. A Blikk két éve a zenész össztartozását 260 millió forintra becsülte. Ez az összeg azóta nyilvánvalóan csak növekedhetett. A problémák évekkel ezelőtt kezdődtek, ám akkor még Kozso látszólag igyekezett kézben tartani a dolgokat.

Kifelé azt mutatta, minden rendben van, azonban a szervezete nem hazudott, összeroppant a nyomasztó terhek alatt. Két agyvérzés után, 2014-ben komoly agyműtéten esett át, sokáig az is kérdéses volt, hogy életben marad-e. Az énekes azonban küzdött, egy év alatt sikerült újra talpra állnia. A beavatkozás után azonban kiderült, némi „rendszerhiba” keletkezett az agyában. A memóriájából sok minden törlődött, többek között elfelejtett beszélni, számolni és gyakran a múltban történt események sem ugranak be neki. Egy biztos, a NAV helyette is emlékszik, és amint lehet, mindent fillért behajt.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Flört a kocsmában: Egy szexi kísértet akarta elcsábítani a szellemvadásznőt

Döbbenetes eseményről számolt be Rachel Parsons. Rachel Parsons idestova húsz esztendeje tevékenykedik lelkes szellemvadászként, rendíthetetlenül deríti fel a paranormális...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...