23.1 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Elképesztő! Ezt az embert be kell zárni azonnal a bolondokházába, mielőtt, tényleg elkövet valamit súlyos bűncselekményt! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Gulyás Márton Batman-jelmezben felrobbantotta gróf Tisza István szobrát

Soros György hazai embere úgy látszik, túl van a pár hónapos pihenőjén, egy fikciós videóval visszatért a magyar közéletbe. A felvételen többek között az látható, ahogy a Batmannek öltözött Gulyás Magyarország egyik legnagyobb formátumú miniszterelnökének Kossuth téri szobrát nemes egyszerűséggel felrobbantja, mert „imperialista háborús uszítónak” tartja. Jobb körökben éppen ma emlékeztek meg gróf Tisza István egykori miniszterelnök halálának századik évfordulójáról. Van baj Soroséknál.

Ahogy beszámoltunk róla, Gulyás Márton egy új blog létrehozásával, és egy beszélgetéssorozat szervezésével, pár hónapos visszavonulását követően visszatért a magyar politikába. A magát aktivista közéleti vlogként aposztrofáló Partizán nevű csoport szervezésében Gulyás tegnap megtartotta első rendezvényét, ahol beszélgetőtársaival azt a kérdést boncolgatták, mit lehet kezdeni az első köztársasággal. A Károlyi Mihály-mentegető estre meghívást kapott az aktivistától Vásárhelyi Mária, Soros György-közeli szociológus és Kardos András Lukács György-közeli filozófus is. Az esemény legszórakoztatóbb pillanatára már rögtön az esemény legelején sor került, a házigazda nem tudta tévesztés nélkül felsorolni vendégeit:

Ezúton kérek elnézést Kardos Andrástól, akit Konok Péterként azonosítottam a legelején– kért bocsánatot Kardostól a figyelmetlen Gulyás Márton, mert összetévesztette a Hír TV-től elbocsátott Konok Péterrel. Nem biztos, hogy sokan örültek volna a cserének, de Kardost nem zavarta különösebben Gulyás hibája, elfogadta a bocsánatkérést. Innentől kezdve viszont akadálytalanul zajlott a „vörös gróf” néven emlegetett egykori magyar miniszterelnök védelmezése. Az est 50 percig elég egysíkúan telt, azonban annak lezárultával teljesen új lendületet kapott.

Köszönöm beszélgetőpartnereimnek, de még mielőtt lezárnánk az estét, bár a 18-as forradalom, és az első köztársaság megbukott, és a mostani köztársaság sem szuperál jobban, ettől függetlenül nem biztos, hogy egy szuperhős jobban hozta volna ki a meccset, mint eleink. Nézzük meg, hogy boldogulnak!– zárta le a beszélgetést Gulyás Márton, aki ekkor a teremben lévő vászon felé fordította tekintetét, ahol megjelentek a főszereplésével készült fikciós videónak az első képkockái.

Nézd meg ezt a videót! A ténybeli beszámolót is, és az azt követő vitaműsort is! nagyon érdekes!

https://www.facebook.com/partizanpolitika/videos/345628056192998/

Az erősen aktuálpolitikai áthallásos történet szerint az első világháborúnak még nem volt vége, és a felvétel elején a következő kérdést tették fel az alkotók: „ki lesz a hős, aki megmenti az országot?” A válasz szerencsére villámgyorsan kiderült: pár másodperccel később egy Batman-jel jelent meg az égbolton, hogy aztán a Batman-jelmezben pózoló Gulyás Mártont mutassa a kamera.

Gulyás Márton Batmanként mentette meg az országot. FORRÁS: FACEBOOK

„Alfred, megérkeztem, mit tudok tenni?” – tette fel a kérdést a filmrendezői ambíciókkal bíró aktivista a fikciós videóban. „Uram, ahhoz, hogy az országban bármiféle változást el tudjon érni, meg kell dönteni az előző rendszert” – felelte filmbeli segítője. Ezután hirtelen a Kossuth tér-i Tisza István szobrot mutatja a kamera, ahogy Gulyás előtte áll.

A Batmannek öltözött Gulyás Márton Tisza István szobra előtt. FORRÁS: FACEBOOK

Miután Soros György hazai aktivistája azonosította a célpontot, a következő kommunista hangulatú feliratok ugrottak ki az egyik legnagyobb formátumú magyar miniszterelnökkel kapcsolatban: „a kizsákmányoló, és elnyomó régi rendszer fő működtetője”, „imperialista háborús uszító”. Az információk hatására a Batmant játszó Gulyás úgy döntött, felrobbantja az egykori kormányfő 2014-ben átadott szobrát.

Gulyás Márton felrobbantotta Tisza István szobrát az általa készített fikciós videóban. FORRÁS: FACEBOOK

Jobb körökben éppen ma emlékeztek meg gróf Tisza István egykori miniszterelnök halálának századik évfordulójáról. Ennek alkalmából emlékülést rendezett a Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány Budapesten. Az esemény fővédnöke Boross Péter korábbi kormányfő volt, de Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, az emlékülés védnöke is felszólalt a rendezvényen.

Forrás: Origo

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna vagy kapitulál, vagy megszűnik államként létezni – közölte az orosz házelnök

Vjacseszlav Vogyodin, az orosz parlament alsóháza (Állami Duma) elnöke Telegram-bejegyzésében közölte: Ukrajna vagy kapitulál Oroszország feltételei szerint, vagy...

Kína keményet üzent a Momentum miatt Magyarországnak

A Magyar Momentum Mozgalom egyes politikusai szorgalmazták Tajvan részvételét az ENSZ-ben, és párhuzamot vontak a tajvani kérdés és...

Meghalt az utolsó nagy maffiavezér: vérszomjas volt, kegyetlen, és még dicsekedett is vele

Hatvanegy éves korában meghalt Matteo Messina Denaro, Olaszország egykor legkeresettebb maffiafőnöke, akit januárban fogtak el, miután évtizedeken át...

Dr. Orosz Cynthia podcastka Mező Misivel..

Nagyon érdekes volt olvasni Mező Misi életéről és hitéről. A Magna Cum Laude egy nagyszerű zenekar, amely sokakat...