20.3 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Roppant nagy erejű holdfogyatkozás jön, ne maradj le róla te sem! Ismerd meg a vérhold hatásait, hogy még idejében fel tudj készülni!

A július 28-án esedékes teljes holdfogyatkozás az egyik leghosszabb és leglátványosabb égi jelenség lesz – hatása viszont minden korábbinál erőseb lesz.

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja

Holdfogyatkozás során a Föld a Nap és a Hold között halad el, így a Föld árnyéka a Holdra vetül. A mostanihoz hasonló, különleges látványt az okozza, hogy a Nap fénye a Föld légköréről verődik vissza, így a Hold vöröses fényben izzik – akárcsak a Nap szokott naplementekor. Ezért is hívják ezt a jelenséget vérholdnak. Ám a mostani időszak nemcsak a vérhold miatt fontos! Hihetetlen sok  égi jelenség halmozódik fel ezekben a hetekben – július két holdfogyatkozás, augusztus részleges napfogyatkozás – mindez pedig jelentős változásokat és átalakulásokat jelez. Mindezek hatása pedig annyira intenzív, hogy  nehéz nem észlelni. De személyünkre vonatkozóan mégis mit várjunk?

Nagy szükség lesz arra, hogy kiegyensúlyozzuk magunkat és középpontba kerüljünk mindazokkal az energiákkal, melyek utunkba kerülnek.

Ha visszatekintesz az év elejére – az akkori részleges holdfogyatkozás is erősen éreztette hatását, –  és az azóta eltelt időszakra…hmmm, bármi is zajlott ezalatt, az most bezárul.

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja 1

Lehet, hogy mindaz, ami januárban foglalkoztatott és egy bizonyos irányba terelte az életed, az most egy teljesen más módon tér vissza. Hidd el, képes leszel egyszer s mindenkorra megoldani a dolgokat.

Ha vannak olyan gyenge pontok az életedben, amelyeket egy ideig el kell távolítani, a holdfogyatkozós szezon erről gondoskodni fog. Ez a jó dolog a holdfogyatkozásban:

ilyenkor pontosan oda kerülsz, ahol lenned kell és megmutatja életed azon területeit, melyek valamiért nem működnek.

Mindezt olyan tiszta módon kommunikálják feléd, hogy pontosan tudni fogod, merre is kell haladnod tovább, hiszen mindig új kezdeteket jelentenek és segítenek az új utakra terelni minket.

A a holdfogyatkozás abban segít, hogy tisztázzuk a dolgokat és lezárjuk múltunk tanulságait. Az érzelmek igen magas szinteken fognak mozogni és előfordulhat néhány nagyobb fejlemény is. Fény derülhet titokra, de azért arra számítani lehet,  hogy a felszín alatti feszültségek túlcsordulhatnak…

A Merkúr 25-én retrográdba vonul, így a 28-ai holdfogyatkozást 5 bolygó várja hasonló pozícióban. Éppen emiatt azonban a nagy terveket nem ebben a hónapban kell kigondolni, mivel annyi bolygó halad hátrafelé, hogy a dolgok lelassulhatnak…

Ha mégis váratlan dolgok történnek, haladj az áramlással, de csak annyira, amennyire neked is természetes, ne próbálj meg erőből előre haladni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem tehetsz lépéseket és nem követheted az ösztöneidet, de nagyon óvatosan járj el és győződj meg róla, hogy szíved hangjával együtt cselekszel.

A július egy igen érdekes hónap, sok energiával. Ez az energia lassan mozog, de legalább annyira intenzív is.

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja 3

A legjobb alapot szolgálja, hogy majd a továbbiakban előrelépjünk és átadjuk magunkat azoknak az erőknek, melyek által irányítva leszünk.

Szenteld a hónapot az energiák feltöltésére, és összpontosíts arra, hogy erősítsd önmagaddal a kapcsolatodat.

Ez lesz a kulcsa mindennek.

Forrás: Ripost

Fotó: 123RF

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Durva tervek szivárogtak ki Putyin környezetéből: jöhet a második támadás Kijev ellen

A lettországi székhelyű független orosz portál, a Meduza szerint a Kreml állítólag egy második támadást fontolgat az ukrán főváros...

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...

A DK 100 ezer forintot adna millióknak, eltörölné az áfát és 1000 forintért adna országos bérletet.. – Szólj hozzá!

A DK, és a Dobrev-Gyurcsány páros szerint most nem újabb "megszorításokra" van szükség, hanem ellenkezőleg. A Demokratikus Koalíció átfogó...