6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Elképesztő beismerés: magyar színésszel csalta meg Hugh Hefnert a Playboy-nyuszi

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Playboy-modell egy forgatáson melegedett össze a színésszel, aki most elmesélte a történetet.

Ernyey Béla élete bővelkedik regényes fordulatokban, a magyar színész igazi bonvivánként élt fiatalon. Nem csoda, bomlottak érte a nők, ő pedig bizonyára nehezen tudott – ha akart egyáltalán – ellenállni a szebbik nem felkínálkozó tagjainak. Egy alkalommal azonban olyan messzire ment, hogy kollégái már az életét féltették a bosszúálló szeretőtől.

A színész ugyanis egy Playboy-nyuszival jött össze, aki nem másnak, mint a magazin teljhatalmú urának, Hugh Hefnernek volt a kedvese. Ernyey most egy posztban elevenítette fel a történteket.

“Playmate of the month, tehát „a hónap nyuszija” lett egy gyönyörű norvég lány, Lillian Müller az amerikai Playboy augusztusi számában, 1975-ben. Egy évvel később az év nyulává választotta ugyanezt a lányt a Playboy nemzetközi olvasótábora. Jó ízlésre vall, hogy végre nem amerikai, hanem európai lány kerül fel a legszebbek listájára – gondoltam magamban anno – és nem sejtettem, hogy néhány hónap múlva ennek a szexi háziállatnak – egy hús-vér Playboy-nyuszinak – leszek a partnere, a „Rosemaries Tochter” című német filmben. Nagy nevek parádéja volt ez a mozi: Rolf Thiele rendezte, Luggi Waldleitner, a Roxy Film tulajdonosa volt a producer, és a német film akkori nagyjai, többek között Karl Schönböck és Horst Frank voltak a partnereink. Több hétig voltunk összezárva egy nagyon intenzív forgatás során, Bonn környékén, és ahogy néha lenni szokott, kicsit jobban melegedtem össze Lillannal, mint az általában főszereplők között szokás. Eddig semmi különös nincs a történetben, hiszen számos olyan esetről tudunk, amelyben hirtelen egymás karjaiba borult a szerelmespárt játszó két színész, de olyan, hogy emiatt az egyik partner életveszélybe kerüljön – hát ez tudomásom szerint eddig ritkán fordult elő a filmezés történetében. – Nem félsz, hogy bármikor lepuffanthat téged egy bérgyilkos? – kérdezte egy aggódó, fiatal asszisztens, aki, mint később kiderült, nemcsak az életemet féltette, hanem a film befejezését is. Történt ugyanis, hogy túláradó érzelmeink nem maradtak titokban, így a második forgatási hét végén már csak a vak nem látta, hogy nemcsak a celluloidon, hanem a magánéletben is egy pár vagyunk. Amiben egy eléggé komoly probléma akadt: rajtam kívül minden stábtag tudta, hogy Lillian már több mint egy éve a Playboy nagyhatalmú tulajdonosával, Hugh Hefnerrel él együtt Los Angelesben, aki mozgalmas szerelmi élete ellenére igencsak féltékeny típus. És bár gondolom, hogy Hefner keze is jócskán benne volt abban, hogy barátnője egy európai filmben főszerepet kapjon, de azt biztosan nem vette volna jó néven, hogy hálából felszarvazzák. Így a forgatás utolsó napjait igazi rettegésben töltöttem és még jóval később is többször átfutott az agyamon, hogy érdemes lett volna-e ólmot kapni a fejembe néhány kellemes pásztoróráért.

De mint annyiszor, akkor is szerencsém volt és túléltem az affért, aminek legkézzelfoghatóbb jele az, hogy sok év után „ólommentesen” posztolhatom itt ezt a kis szerelmi szösszenetet…”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...