1.1 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Elképesztő balhé: így szedték le a férfi pénzét a bankkártyájáról a Király utcában

Dátum:

Megosztás:

Rájárt a rúd a fiatal férfira, százezrekkel csapolták meg a bankszámláját a főváros egyik legforgalmasabb utcájában.

Elképesztő történet bukkant fel az interneten. A budapesti Király utcai balhé június 4-én történt, amikor a kiszemelt férfit rejtélyes alakok egészen a Király utca 93-hoz közeli bankjegykiadó automatáig kísérték, majd alaposan megcsapolták a bankkártyáját.

Az áldozat barátnője röviddel a történtek után úgy döntött, hogy a hatodik kerületi zárt Facebook-csoportokban kér segítséget. „Az éjszaka folyamán eltulajdonították a párom telefonját, majd kényszer hatására leemeltettek a bankszámlájáról 200 ezer forintot” – írja Facebook posztjában a riasztó történetet Edina„Ha esetleg valaki látott valamit, kérem, hogy jelezze felém”

 

Király utcai balhé

Fotó: Facebook

 

Edina és párja a Király utcai balhé kapcsán minden követ megmozgat, hogy megtalálja az elkövetőket, ezért házról házra kopogtattak a környéken lévő üzleteknél, biztonsági felvételek után kutatva. „Szerencsére minden üzlet, amelyet megkerestünk, készségesen rendelkezésünkre bocsátotta az éjszakai kamera felvételüket, így remélhetőleg jutunk valamire” – emeli ki Edina. A nő hozzátette: természetesen a kerületi rendőrséget is felkeresték, ahol feljelentést tettek. Bár a pár sok reményt nem fűz ahhoz, hogy saját maguk vissza tudják szerezni a pénzüket, ugyanakkor hangsúlyozzák: ha az ellopott összeg mégis visszakerül hozzájuk, mielőtt a rendőrség nyakon csípné az elkövetőket, akkor visszavonják a rendőrségen tett feljelentésüket.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság a ripost megkeresésére azt írta, az ügyben lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...

Nászajándék ötletek, kifejezetten a közelgő ünnepek jegyében

A nászajándék ötletek valóban színes spektrumon mozognak, ám ebben az esetben talán épp a bőség zavara lesz az, ami...