20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Elképesztő balhé: így szedték le a férfi pénzét a bankkártyájáról a Király utcában

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Rájárt a rúd a fiatal férfira, százezrekkel csapolták meg a bankszámláját a főváros egyik legforgalmasabb utcájában.

Elképesztő történet bukkant fel az interneten. A budapesti Király utcai balhé június 4-én történt, amikor a kiszemelt férfit rejtélyes alakok egészen a Király utca 93-hoz közeli bankjegykiadó automatáig kísérték, majd alaposan megcsapolták a bankkártyáját.

Az áldozat barátnője röviddel a történtek után úgy döntött, hogy a hatodik kerületi zárt Facebook-csoportokban kér segítséget. „Az éjszaka folyamán eltulajdonították a párom telefonját, majd kényszer hatására leemeltettek a bankszámlájáról 200 ezer forintot” – írja Facebook posztjában a riasztó történetet Edina„Ha esetleg valaki látott valamit, kérem, hogy jelezze felém”

 

Király utcai balhé

Fotó: Facebook

 

Edina és párja a Király utcai balhé kapcsán minden követ megmozgat, hogy megtalálja az elkövetőket, ezért házról házra kopogtattak a környéken lévő üzleteknél, biztonsági felvételek után kutatva. „Szerencsére minden üzlet, amelyet megkerestünk, készségesen rendelkezésünkre bocsátotta az éjszakai kamera felvételüket, így remélhetőleg jutunk valamire” – emeli ki Edina. A nő hozzátette: természetesen a kerületi rendőrséget is felkeresték, ahol feljelentést tettek. Bár a pár sok reményt nem fűz ahhoz, hogy saját maguk vissza tudják szerezni a pénzüket, ugyanakkor hangsúlyozzák: ha az ellopott összeg mégis visszakerül hozzájuk, mielőtt a rendőrség nyakon csípné az elkövetőket, akkor visszavonják a rendőrségen tett feljelentésüket.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság a ripost megkeresésére azt írta, az ügyben lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást.

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...