19.7 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Elkattant a magyar kamionos! El akarta ütni a migránsokat! + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ez a kamionsofőr eddig bírta, hogy naponta migránsok kapaszkodnak fel a rakterébe, hogy feltépik a ponyváját, hogy elállják előtte az utat, hogy megdobálják.

Elkattant a magyar kamionos! El akarta ütni a migránsokat

Levente totál bekattant, és ez videóra is vette, majd feltette a netre. Nem biztos, hogy jól tette, mert ezért még meg is hurcolhatják. Nem csak válogatott módon gyalázza a migránsokat, a pusztulásukat kívánva, de (5.00-nál) rá is húzza a kormányt egy csoportjukra. Ami vitathatatlanul életveszélyes, és igazolhatatlan eljárás. Akkor is, ha nyilván nem elgázolni, csak elijeszteni akarta őket.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy előtte már behajtották a tükrét, felmásztak a kamionjára, kivágták a ponyváját, elállták az útját. Vajon azok, akik most (sok tekintetben jogosan) felháborodva kommentálják ezt a felvételt, vajon gondoltak arra, hogy az elmúlt hónapokban a káoszba fulladt Calais-nál hány ember testi épségét, biztonságát tették kockára a migránsok?

Hogy mit érezhet az a sofőr, aki sokszor több ezer kilométernyi vezetés után ezzel az őrülettel szembesül, valószínűleg már sokadjára? Levente biztosan nem először került ebbe a helyzetbe. Múlt héten is feltett egy videót, amelyen a migránsok agresszívan telefont követelnek tőle, és, amikor nem ad nekik, még jól el is küldik a francba.

Belegondolunk abba is, milyen lehet bezárva a fülkébe (hiszen kiszállni menet közben nem lehet, és volt már példa arra is, hogy megverték a kamionját védő sofőrt), kiszolgáltatva mások ostoba felelőtlenségének, azt számolgatva, vajon milyen büntetéssel kell számolnia, ha valamelyikük meghal, vagy megsérül? Vagy milyen lehet, amikor egy eszét vesztett migráns a fülkébe mászik be, amit júniusban épp egy magyar kamionosnak kellett átélnie?

A Calais-ban uralkodó pokoli állapotokra már hónapokkal ezelőtt kétségbe esett közleményben hívták fel a figyelmet a brit teherszállítmányozók. Egy Alfahírnek nyilatkozó magyar sofőr pedig júliusban mutatott rá, hogy, ha az angol oldalon migránsokat találnak a raktérben, fejenként 900 ezer forintnak megfelelő bírságot rónak ki a vezetőre. Ez már 10-12 ember esetén is 10 milliós összeg lehet.

Mindennek az árnyékában azért nem nehéz megkattanni…

Forrás: TheNews

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Itt az újabb rendkívüli intézkedés, tilos kivinni tűzifát az országból

Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja – közölte Nagy István agrárminiszter. A...

23 autót rongált meg egy veszélyes afgán migráns Kiskunfélegyházán

Azt mondta egy autószerelőnek egy afgán migráns, hogy meg fogja ölni a családját. Nem sokkal később, mindössze 24...

Rémálom! Aranyérmes lett volna, de elszabadult a hímtagja! .. – videó – (18+)

Alberto Nonino, a 18 éves olasz tízpróbázó nagyon szerencsétlenül járt egy futóversenyen, amit akár meg is nyerhetett volna. Történt...

Kijev arroganciája bizalmatlanságot szül Nyugaton

A kijevi vezetés kritizálta az Amnesty International jelentését, követeli az uniós segély következő részének átutalását, valamint a tajvani...
facebook