23.8 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Eljött a nagy pillanat: megvan a győztes pár, ők nyerték a Dancing with the Starst! Fotók és videók a stúdióból..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Elérkezett utolsó, mindent eldöntő adásához a Dancing with the Stars! Hamarosan kiderül ki nyeri a finálét és ezzel ki kapja meg a legjobb táncosnak járó elismerést. Már csak négy páros van versenyben, de visszajönnek az eddig kiesett sztárok is egy utolsó tánc erejéig. A Blikk ezúttal is a helyszínen van, kövesse velünk élőben az utolsó adást!

Elérkezett utolsó, mindent eldöntő adásához a Dancing with the Stars! /Fotó: Fuszek GáborElérkezett utolsó, mindent eldöntő adásához a Dancing with the Stars! /Fotó: Fuszek Gábor

A szombati fináléban a nézők szavazatai alapján Győrfi Dániel és Stana Alexandra számára véget ért a verseny, így már csak három páros áll a táncparketten: Pásztor Anna, Gelencsér Timi és Gabriela Spanic. Azt este folyamán ismét szavaztak a nézők egy újabb kieső párosról: az eddig leadott szavazatok alapján kiderült, kik vívhatják meg a végső párbajt! És ez a páros nem más, mint Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan, valamint Gabriela Spanic és Andrei Mangra! Búcsúzunk tehát Pásztor Annától és Köcse Györgytől!

És aki a Dancing with the Stars első magyarországi versenyét megnyerte: Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan!

Így örült Gelencsér Timi a megérdemelt győzelemnek /Fotó: Fuszek GáborÍgy örült Gelencsér Timi a megérdemelt győzelemnek /Fotó: Fuszek Gábor

A stúdióban a Blikk újságírója, Kiss Rachel beszélgetett a verseny második helyezettjeivel, Gabriela Spaniccal és Andrei Mangrával. A táncosok nagyon boldogok, hogy idáig eljutottak a műsorban és egyáltalán nem csalódottak, amiért második helyezést értek el.

Újságírónk a nyertes párral, Gelencsér Tímeával és Hegyes Bertalannal is váltott néhány szót a bravúros győzelmük után:

Bár az elődöntőben végül Tóth Dávidéknak kellett búcsúzniuk, most ismét táncparkettre léphetnek, itt lesznek ugyanis az eddig kiesett versenyzők is, sőt sok extra produkcióra is számíthatunk majd. Marsi Anikó azonban nincs a kiesett versenyzők között: vajon mi történhetett a Tények műsorvezetőjével?

A TV2 hivatalosan azt az információt adta a Blikk megkeresésére korábban, hogy Anikó jól megérdemelt szabadságát tölti és ezért maradt távol a Tények műsorvezetői székétől, de arról nem volt szó, hogy a Dancing with the Stars kiesett versenyzői között sem láthatják majd a nézők.

A zsűri ma este már nem pontoz, csak véleményezi a látottakat, így már csak a nézők szavazatai alapján fog múlni, hogy ki nyeri a ma esti adást, ezáltal az is kiderül, hogy ki lesz az első magyarországi Dancing with the Stars győztes párosa.

A zsűri tagjai ma este is:

  • Ördög Nóra

  • Molnár Andrea

  • Kováts Gergely Csanád

  • Schiffer Miklós

 

A versenyben elsőként Pásztor Anna és Köcse György állnak majd táncparkettre, ők a legelső adásban látott jiveot táncolják majd. Őket követi a műsor sztárvendége a venezuelai teltnovella sztár Gabriela Spanic és táncpartnere Andrei Mangra, akik szintén az első műsorban látott sambával érkeznek, majd következik a múlt heti veszélyzónás Győrfi Dani és Stana Alexandra egy quicksteppel, végül pedig Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan tangóval fejezi be az első körös versenyt.

A nézők a műsorba küldött szavazataikkal dönthetik el, hogy ki legyen az a páros aki elköszön a többiektől, így az első kör után már csak hárman állnak majd a táncparketten.

Az este folyamán a versenyben maradt sztárok partnereikkel együtt az első kör után még kétszer táncolnak, miközben folyamatosan elbúcsúzunk valamelyik versenyző párostól. Végül már csak két páros marad a Dancing with the Stars táncparkettjén. Ez a két pár méri majd össze tánctudását, közülük kerül ki a nézők döntése alapján, hogy ki lesz a ma esti finálé győztes párosa!

Izgalmakban és látványban tehát ezúttal sem lesz hiány, a Blikk már a stúdióban van, kövesse velünk élőben a műsort percről percre!

Pásztor Anna és Köcse György az első showban látott koreográfiát adták elő. A Zsűri most nem pontozta a produkciót, csak dicsérte a táncot, azt mondták, hogy ez a tánc most 10 pontos lenne, hogy ha most pontozniuk kellett volna az előadást! Ezt követően Gabriela Spanic és partnere, Andrei Mangra az első showban látott latin dívát alakították és sambát táncoltak.

Fotó: BlikkFotó: Blikk

“Nem elég világsztárnak látszani, azt is kell alakítani!” – mondta a zsűri Gabynak. Ahhoz, hogy Gabriela és Andrei Mangra bejussanak a legjobb táncosok közé, a közönség szavazataira számítanak!

Fotó: BlikkFotó: Blikk

Ezután Győrfi Dániel és Stana Alexandra a legelső produkcióban látott Quicksteppel léptek színpadra, ami a zsűri szerint óriási fejlődésen ment keresztül.

Fotó: BlikkFotó: Blikk

Megmentetted a férfiak becsületét!” – mondta Ördög Nóra.

A következő páros Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan volt, az első adásban látott tangót táncolták.

“Kimondhatjuk a Dancing with the Stars egy pszichológiai verseny is” – mondta Schiffer Miklós. “Nagyon izgultunk, szívből csináltuk, ez egy nagy kaland!” – mondta Gelencsér Tímea.

Fotó: BlikkFotó: Blikk

A második fordulóban a zsűri kedvenc táncait láthatjuk a versenyzőktől és színpadra léptek a már kiesett versenyzők is. Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan paso doublet táncolt, ami a zsűri kedvenc tánca volt a műsor alatt.

Ez volt a tökéletes produkció!” – mondta Molnár Andrea, “Ez döntős szám!” – tette hozzá Schiffer Miklós. És most következzen az, amire senki sem számított: a Dancing with the Stars táncparkettjén a zsűri! Schiffer Miklós táncpartnere pedig nem más, mint élete párja. A zsűri a Queen örökzöld slágereire ropta a táncot, amit a közönség vastapssal jutalmazott!

Gabriela Spanic és Andrei Mangra az egyetlen kimaradt produkciót a keringőt táncolta, amiért a zsűri nagyon hálás a párosnak, hiszen felhívta a figyelmet a versenytáncra. Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan a döntőben az egyetlen kimaradt táncukat a bécsi keringőt adta elő. “Én nektek adnám a koronát!” – mondta Kováts Gergely Csanád, míg Ördög Nóra elsírta magát az utolsó produkciót látva.

Nagyon köszönöm Bercinek, nagyon nagyon szerencsés vagyok, hogy ő lehetett a párom!” – mondta Gelencsér Tímea. Így már csak egy kérdés maradt: Vajon Gabriela Spanic és Andrei Mangra, vagy Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan nyerik majd a Dancing with the Stars első magyarországi műsorát?!

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mozgó autóból zuhant az úttestre az egyéves gyermek, nem élte túl.. – Szerinted kidobták vagy kiesett?

Az orvosok mindent megtettek, de a pici életét már nem tudták megmenteni. Pénteken meghalt a kórházban az a kisgyermek,...

Halálra akarta inni magát az iskolában bántalmazott Korina: a tanárok és az igazgató is eltussolták a bántalmazást

A 16 éves vajai gimnazista tavalyi öngyilkossága óta egymás után kerülnek elő az újabb és újabb megdöbbentő esetek,...

Vlagyimir Putyin külföldre utazik, és Volodimir Zelenszkij is külföldre utazik..

Amíg Putyin Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat, addig Zelenszkij Angliába utazik. Putyin a tervek szerint Dusanbéban tárgyalásokat folytat majd Emomali...

Fölényesen nyert a Fidesz a budapesti időközi választáson – Karácsony Gergely szerint ezzel üzentek a választók: „Ez az április 3. óta bemutatott ‘melyikünk a...

Jelentős fölénnyel nyertek a Fidesz-KNDP jelöltjei a vasárnapi időközi választáson Budapesten. Az ellenzék közös jelöltjei úgy tűnik hiába állítottak...