23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóÉletveszély! Minden magyart érinthet! Mérgező gyomnövény lehet az ALDI-ban a sárgahüvelyű babban!...

Életveszély! Minden magyart érinthet! Mérgező gyomnövény lehet az ALDI-ban a sárgahüvelyű babban! Oszd meg, életeket menthetsz!

Csattanó maszlag lehetséges jelenléte miatt az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívja a Gartengold márkajelzésű, 1000 grammos kiszerelésű vágott gyorsfagyasztott sárgahüvelyű zöldbabot.

A csattanó maszlag mérgező gyomnövény, amely tropán alkaloidokat tartalmaz.

 

tropán nitrogéntartalmú biciklusos szerves vegyület. 

– közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hivatal kéri a vásárlókat, hogy a 2023.09.30., illetve 2023.08.31. lejárati idővel és L1289S3 M, valamint L1272S1 M tételszámmal rendelkező termékeket ne fogyasszák el.

A termék /Fotó:NébihA visszahívott termék /Fotó:Nébih

Az érintett gyorsfagyasztott élelmiszer bármelyik Aldi üzletbe visszavihető, a termék árát blokk hiányában is visszatérítik.

NÉBIH, blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work