21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Életük drámájáról vallott a magyar tévés és színésznő párja

Dátum:

Megosztás:

Som-Ba­logh Edina mé­te­rek­kel a föld fö­lött jár, hi­szen má­so­dik gyer­me­két várja az­után, hogy ko­ráb­ban el­vesz­tett egy apró éle­tet.

Som-Balogh Edina a mostani várandóssága előtt elvesztett egy magzatot. „Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni.”

Most férje mesélt a Borsnak az akkori nehéz időszakról.

„Mindkettőnk babájáról van szó, természetes, hogy fájt.

Ám egy férfi sosem élheti meg úgy az érzelmeit, mint egy nő, hiszen én vagyok az, akire támaszkodni lehet, akinek erősnek kell lennie.

Egy stabil, már-már semleges álláspontot kellett erősítenem, hogy Edinának is azt tudjam mondani, nem lesz semmi baj, ne erre koncentráljon mindennap” mesélte Edina kedvese, aki ma már úgy érzi, talán nem véletlenül kellett átmenniük a tragédián.

Életük drámájáról vallott a magyar tévés és színésznő párja
Krisztiánnak is erősnek kellett maradnia

„Egy embernek többféle énje van, és meg kell tanulnia uralni az érzelmeit. Egy férfi nem en­gedheti meg magának azt, hogy eluralják az érzelmek és aszerint élje a családi életét.

Próbáltam a jövő felé terelni a figyelmét, felvetni, hogy talán beteg lett volna az a pici, azért nem akart megszületni.

Nem lett vol­na könnyű neki sem és nekünk sem, ha rendellenességgel születik meg” – osztotta meg a lappal érzéseit Som Krisztián.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...