5.4 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

Életfogytot akarnak a falusiak Aranka néni gyilkosának

Dátum:

Megosztás:

Fellélegezhette a bódvalenkeiek, ugyanis több napos hajtóvadászatot követően elfogták azt a férfit, aki brutális kegyetlenséggel végzett ki egy helyi asszonyt.

A falusiak egy emberként szeretnék, ha a gyilkos életfogytiglani büntetést kapna.

Mint arról médiánk, a Hirmagazin.eu is írt, Aranka néni egyedül élt Bódvalenke egyik házában, fia és unokái külföldre költöztek. Az asszony holttestét az utcában élő sógornője találta meg, aki valósággal sokkot kapott, mikor meglátta rokonát.

gyilkosság
Ebben a házban élt az idős asszony Fotó: TV2/ Tények

A helyiek a történtek után a gyász mellett valósággal rettegtek, hogy a gyilkos újra lecsap.

Szörnyű belegondolni, hogy akár itt is sétálhat közöttünk az, aki ezt tette Arankával. Bár képtelen vagyok elhinni, hogy olyan tette volna, akit ismerünk. Nagyon reméljük, hogy mihamarabb elkapják a gyilkost

– szögezte le egy környékbeli asszony a Borsnak a gyilkosság után. A zsaruk valóságos hajtóvadászatot indítottak a tettes után, akit végül december 23-án el is fogtak, és kiderült, a falusiak legnagyobb félelme vált valóra, a gyilkos ugyanis egy helyi férfi volt.

További bűnügyi hírek, erőszakos bűnesetek, képek, videók, részletek..

Az ügyészség tájékoztatása szerint a tettes pontosan ismerte az idős hölgy szokásait, azaz tudta, hogy az asszony a hátsó épületben lakik. Kezdetben kölcsön akart kérni tőle, Aranka pedig be is engedte későbbi gyilkosát. Mikor viszont a nyugdíjas közölte, hogy nem tud neki adni, a férfi teljesen kikelt magából: először a polcról magához vett 10 cm pengehosszússágú késsel fenyegetőzni kezdett, majd mikor Aranka megpróbálta kitolni a házból, nyakon szúrta. 

Az asszony ezután a földre zuhant, és bár még ott is megpróbált védekezni, az elborult támadó össze-vissza szurkálta őt.

A férfi ezután még nem menekült el, hanem felforgatta a haldokló áldozata lakását, és csak azután lépett meg, miután nem talált semmit. Bár ekkor a nyugdíjas még élt, a támadó nem törődött vele: maga mögött hagyta haldokló áldozatát.

gyilkosság
Kölcsön akart kérni az idős asszonytól a gyilkosa  Fotó: TV2/Tények

Miután a rendőrség elfogta és őrizetbe vette, a Miskolci Járásbíróság a letartóztatását is elrendelte. Mint azt közölték: ha bebizonyosodik, hogy ő követte el a borzalmas öldöklést, akár életfogytiglani büntetést is kaphat. 

A településen élők sokkot kaptak, miszerint a gyilkos valóban köztük élt, azonban annak örülnek, hogy elkapták a tettest. Egy emberként szeretnék, ha Aranka támadója élete végéig börtönben maradna.

Nem akartuk elhinni, hogy egy ember, aki mellettünk él, képes ilyenre. Reméljük, hogy soha nem jön ki a börtönből, és életfogytiglanit kap

– szögezték le a helyiek.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...