10.6 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

Élete nagy fájdalmáról vallott Jakupcsek Gabriella!

Dátum:

Megosztás:

Van, ami sosem adatott meg a műsorvezetőnek, és most már nem is biztos, hogy valaha megkaphatja.

Bár két esküvője volt, soha életében nem viselt menyasszonyi ruhát Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában vallott arról, mennyire bánja, hogy mindkét esküvőjén másféle öltözékben mondta ki a boldogító igent – írja a Bors.

„Egyik házasságomnál sem volt templomi esküvő. Most már bánom, de amikor az első házasságomat kötöttük a 80-as években, akkor nagyon nagy divat volt, hogy mindennek ellenébe megyünk.”

Ezért négyen voltunk a házasságkötő teremben, és egy sörözőbe mentünk, utána este pedig már Prágában söröztünk.

„Nem volt fátylam, sem esküvői ruhám. Igazi menő esküvő volt… Nem is tudom, miért hívom esküvőnek” – mondta el a műsorban Jakupcsek, aki másodszorra is lemaradt a menyasszonyi ruháról.

Második esküvőjét Kliegl Ádámmal kötötte, és mivel már sok ideje voltak együtt, itt sem szerveztek világra szóló lakodalmat.

„Mivel már hat éve éltünk együtt, úgy gondoltuk, hogy legyen inkább egy buli. És az is lett az egész esküvő. Ott sem volt menyasszonyi ruhám. Volt ugyan egy ruhám, de köze nem volt az esküvőhöz, viszont már volt csokrom” – mesélte nevetve.

Jakupcsek már nem gondolkodik azon, hogy fehér ruhát öltsön, mert bár örülne, ha viselhetné, de egyre kevesebb esélyt lát erre.

„Mondtam a férjemnek, hogy mivel huszonöt év körül tartunk már, kéne csinálni valamit, de ő akkor is buliban gondolkozik. Már nem látom magam abban a fátyolban. Vannak dolgok, amik elmúlnak” – tette hozzá lemondóan Gabriella.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Törökország meglépte azt, amire a NATO és a finnek vártak

A török parlament csütörtök este jóváhagyta Finnországnak az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez történő csatlakozását. A NATO 30 tagállamából már csak...

M3-as metró: Bemutatjuk a Vasúttechnika munkáját a két nemrég átadott állomáson – videó

Feladatai végéhez közeledik a vasútépítő cég a metróvonal felújításában. A SWIETELSKY Vasútechnika Kft. – mint arról korábban részletes cikkben is beszámoltunk – tavaly...

Vádat emeltek Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen New Yorkban – írja a The New York Times. Mint ismert, a...

Az Országgyűlés elfogadta a békepárti határozatot

Az Országgyűlés 130 igen, 24 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta a Fidesz–KDNP által benyújtott, az orosz–ukrán háború egyéves...