3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Elege lett, hogy lakbért kellett fizetnie: 14 évre egy barlangba költözött – videó

Dátum:

Megosztás:

Egy amerikai férfinak elege lett abból, hogy fizetése jó részét elviszi a lakbér, ezért beköltözött egy barlangba. Még most is ott élne, ha közel másfél évtized után nem kellene idős szüleiről gondoskodnia. Csak ezért adta fel a nomád életmódot.

Daniel Shellabarger eredetileg csak az albérletet akarta megspórolni azzal, hogy becuccolt a Utah államban lévő Moab mellett található barlangba. Kezdetben onnan is bejárt a munkahelyére, ám később annyira felszabadultnak érezte magát, hogy teljesen hátat fordított a civilizációnak – mesélt életéről a férfi az Only Human című műsornak, amit a 24.hu szemlézett.

A férfi tehát feladta munkáját és a pénzről is lemondott, mégpedig egyik pillanatról a másikra. Egy nyilvános telefonfülkében hagyta az utolsó dollárjait, ezután 14 évig nem is költött semmire. Kukából szerzett élelmet, sőt, megette a talált állattetemeket is, de állítása szerint sosem betegedett meg tőlük. A műsorban azt mondta, elképesztő, mennyi még fogyasztható ételt, élelmiszert dobnak ki az emberek.

Barlangjában berendezett magának egy konyhát, ott sütött-főzött. Állami támogatást sosem kért, egyetlen civilizációs eszközt használt csak, de azért sem fizetett egy centet sem, hiszen a városi könyvtár számítógépén írt blogot az életéről.

Végül vissza kellett térnie korábbi életviteléhez, mert idős szülei megbetegedtek, és szükségük volt fiuk gondoskodására.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....