3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Elege lett: fájdalmas beavatkozásnak veti alá magát Judy

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Fájdalmas beavatkozáson esik át a Groovehouse énekesnője, Judy (44), aki el akarja távolíttatni tetoválásait.

A lézeres kezelés nem könnyű, és még jó pár alkalom vár rá, mire végleg megszabadul a feliratoktól.

Miért távolíttatja el a tetoválásait?

– Mert már nem tetszik. Igazság szerint mindenki félreértette, és elegem lett belőle. A kezemen egy B és egy J betű volt, ami Balázst, a férjemet és engem jelentett, a két betű közt pedig egy szívecske volt. Na ezt mindenki félreolvasta, és elegem lett belőle, egyszerűen idegesített. Már a férjem is mondta, hogy szedessem le, és majd magamra tetováltatom úgy, ahogy azt eleve szerettem volna, illetve a hasamon lévő tetkót is leszedetem.

Hogy bírja a kezeléseket?

– Nem mondom, hogy nem fáj, pedig nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm. Nem túl kellemes, hiszen nagyon éget a sugár ilyenkor. Bár teljesen normális, hogy ilyenkor hólyagos lesz a bőr, most mégis nagyon félek, hiszen pár nap múlva megyünk nyaralni, és kérdéses, hogy tudok majd fürdőruhára vetkőzni.

Hova mennek nyaralni?

– Mivel nyáron megállás nélkül dolgozunk, ezért csak pár napunk jut pihenni. Most is rokonokhoz megyünk le vidékre, de ezért is nagyon hálásak vagyunk. A kislányom, Maja nagyon élvezi ezeket. Nyáron hét közben velem van, a hét végén pedig, amikor én fellépek, akkor az apukája, Balázs vigyáz rá. Mondjuk szerintem neki mindegy lenne, hogy melyikünkkel van, hiszen mind a ketten nagyon imádjuk.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archív

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...