26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

“Elég volt!” – Hadházy Ákos reagált Tóth Csaba visszalépésére..

Dátum:

Megosztás:

Elérte célját Hadházy Ákos, zuglói ellenfele, az MSZP-s Tóth Csaba visszalépett az előválasztástól. A független országgyűlési képviselő most megszólalt ellenfele visszalépésével kapcsolatban.

Hadházy Ákos komolyan támadta Tóth Csabát a korrupciógyanús zuglói ügyei miatt. Ám az MSZP, a DK, a Jobbik és a Párbeszéd sokáig kiállt Tóth mellett. A pénteki miniszterelnök-jelölti vita után azonban több párt, valamint Karácsony Gergely is kihátrált mögüle.

Mindenki ezt olvassa most!

Tóth Csaba hétfőn délután sajtótájékoztatót tartott. A zuglói, MSZP-s országgyűlési képviselő azt mondta: méltatlan támadások érték, melyekre nem tudott rá megfelelően reagálni. 50 évesen érkezett az üzleti életből a politikába, s alig várja, hogy visszatérjen, a jelöltségtől pedig visszalép.

„Ennyi volt, elég volt!”

– mondta, és azt is közölte, hogy a családját is megfenyegették. Tóth bejelentette: visszalép, s nemcsak az előválasztástól, de vélhetően egyéniben sem fogja megméretni magát jövőre, az országgyűlési képviselő-választáson.

Most már csak volt riválisa, az eredetileg a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Civilzugló Egyesület által támogatott Hadházy Ákos a közösségi oldalán reagált a hírre: „A zuglói előválasztásnak már az elmúlt napokban volt egy nagyon fontos eredménye. Amikor elindultam itt, azt szerettem volna megüzenni, hogy az ellenzék nem csak beszél arról, hogy kormányváltás esetén következménye lesz a lopásoknak. Azzal, hogy a pártok többsége – ha nem is azonnal, de – megvonta a támogatást Tóth Csabától, ezt az üzenetet a pártok megküldték. Ez egy lényeges és szimbolikus jelzés. A zuglóiaknak azonban most lehetőségük van egy még erősebb üzenet elküldésére. Megüzenhetik, hogy gyökeres változást akarnak: végre legyen jogi következménye az eddigi nyíltszíni lopásnak, de az új kormány ugyanolyan szigorral lépjen fel akkor is, ha azon az oldalon esne valaki kísértésbe.”

 

Mindenki ezt olvassa most!

Hadházy arra kérte azokat a zuglóiakat, akik még nem voksoltak a kedd este záruló előválasztáson, hogy menjenek el szavazni, akkor is, ha már csak egy jelölt, ő maradt versenyben.

„A szavazatokat mindenképpen össze fogják számolni, és minden szavazat erősíti, nyomatékosítja a ZUGLÓI ÜZENET: ELÉG VOLT! Elég volt a következmények nélküli országból, elég volt hazánk szervezett és módszeres, legfelső szintről szervezett kirablásából”

– írta.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...