25.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Elefántok fürdőznek Balatonlellén (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Már hagyománnyá vált a valamikori nagyszerű kezdeményezés, hogy a Magyar Nemzeti Cirkusz, a nyár legmelegebb napjaira, leszállítmányozza elefántjait Balatonlellére, ahol egész nap fürdőzhetnek a gyermekek és családok nagy-nagy örömére!

Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba komótos sétára indultak. Szépen sorban egymást követve elindultak a balatonlellei Napfény Strandra, ahol a cirkusz sztárjai hűsölhettek. Előbb persze elfogyasztották megérdemelt gyümölcstáljukat.

– Nagyon sokat dolgozunk azon, hogy Balatonlelle az év minden napján közkedvelt turisztikai desztináció legyen. Ehhez különleges programok is kellenek.

Ebben nagyon jó partner a nyaranta Balatonlellén állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz, és ifjú igazgatója, Richter József, aki már több őrült ötletemre kapható volt, ilyen az elefántfürdetés is, és számos új ötlet is van a tarsolyunkban. – mondta Tóth Balázs, a program ötletgazdája, a Balatoni Kör alelnöke.

Az érdeklődők egészen közel mehettek az elefántokhoz, a vállalkozó kedvűek még a hatalmas állatok hátára is felülhettek. Több százan nézelődőt vonzottak a cirkusz sztárjai. Akadtak olyanok is, akik az állatok ormányából kifújt vízzel hűtötték magukat.

– Az elefánt-fürdetést tavaly a Cirkuszok Éjszakája rendezvénysorozatot harangozta be. Az elefántok minden évben nagyon élvezik ezt az eseményt, ugyanis imádják a vizet, a dagonyázás pedig külön jót tesz a bőrüknek.

– mondta Ifj. Richter József, az esemény főszervezője, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

A program zárásaként, az elmúlt évekhez hasonlóan, valamilyen egy extrém cirkuszi világszám következik, amely produkcióikkal minden évben ámulatba ejtik nézőiket a Magyar Nemzeti Cirkusz fellépői.

Íme, a korábbi évek fellépései:

Forrás: Hirmagazin.eu, Sonline.hu

Videó: YouTube.com

Képek: Sonline.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...