19.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

“Elbúcsúznának a németek a migránsoktól, csak nem tudnak”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: M1 – Este

Egy bevándorlási és szociális dömpinghelyzet keletkezett az Európai Unióban. Ezt el lehetett volna kerülni, hiszen már 2010-ben voltak erre vonatkozó javaslatok a döntéshozók asztalán, pedig akkor még „a kanyarban sem volt” a mostani népvándorlás – jelentette ki Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 Ma este című műsorában.

Hozzátette: hivatalos becslések szerint másfél millió migráns tartózkodik Németországban, és ebből 34 ezren helyezkedtek el a munka világában, vagyis a korábban vizionált szociális válság beigazolódott. Angela Merkel német kancellár már nem kívánja ezt az embertömeget az országában tartani, ezért szorgalmazza a szétosztást. (…) Arra hivatkoznak, hogy a szolidaritás megkívánja a kötelező mechanizmust. Csak ilyenkor mindig kihagyják, hogy ha nincs a hívó szó, nincs a felelőtlen migránspolitika, akkor nem kerülünk ilyen helyzetbe – hangoztatta.

"Elbúcsúznának a németek a migránsoktól, csak nem tudnak"

A németek el akarnak búcsúzni ezektől az emberektől, az már egy más kérdés, hogy nem tudnak, a tunéziai merénylő esete is mutatja, egy kiutasított személy volt, mégsem tudták ezt végrehajtani – érvelt.

Beszélt arról is: nincs visszafogadási egyezmény az egyes származási országokkal, és az sem eldöntött, mi számít biztonságos, harmadik országnak. Előbbi kapcsán azt mondta, az Európai Unió ugyan kötött egységes megállapodást Pakisztánnal, Afganisztánnal, ám az egyes tagországoknak nincs ilyen bilaterális egyezménye. Utóbbi kapcsán pedig azt mondta: minden tagország maga állítja össze olyan listát, amely a harmadik, biztonságos országokat tartalmazza, ezek azonban nem egységes, „különböző algoritmusok” alapján készültek.

Hangsúlyozta: hazugság volt az a megközelítés, miszerint Magyarország az első biztonságos ország, melybe a menekültek belépnek, az Európai Bizottság adatai ezt egyértelműen cáfolják.

Úgy vélte: a kvótát a harmadik fél akarja, sem a migránsok nem szeretnék, sem azok az országok (renitensek), melyekben még működik az önvédelmi mechanizmus.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Jakab Péter kilép a Jobbikból

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán a politikus. Jakab...

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra..

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott...

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...
facebook