10.6 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Elátkozott ajándékkal lepi meg a királynő Meghan Markle-t?

Dátum:

Megosztás:

A britek már alig várják, hogy Harry herceg feleségül vegye amerikai szerelmét – már arra kötnek fogadásokat, milyen címet kapnak II. Erzsébettől.

Az egész világot lázban tartja Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvője – és az, hogy milyen nászajándékokat kapnak a fiatal szerelmesek. Az már biztosnak tűnik, hogy II. Erzsébet 33 éves unokájának és feleségének ajándékozza a Sussex hercege és hercegnéje címet, de mást is tervez, aminek viszont nem feltétlenül örülne az ifjú pár.

A pletykák szerint ugyanis a királynő skót nemesi rangokat is adna Harry-éknek, és a befutónak a Ross grófja és grófnéja cím tűnik. Ezzel csak az a baj, hogy a korábbi grófok közül sokan elég tragikus véget értek. Ross utolsó grófja I. Károly volt, az egyetlen olyan brit király, akit a saját népe fejeztetett le. A cím sokak szerint el van átkozva, így nem ez lenne II. Erzsébet legjobb nászajándéka.

A fogadóirodák jelentése szerint a második legesélyesebb cím a Dumbarton grófja és grófnéja, amit hagyományosan a másodszülött fiúk szoktak elnyerni.

II. Erzsébet rendszerint csak az esküvő napján árulja el, milyen címmel ajándékozza meg az ifjú párt, így a briteknek még közel négy hónapjuk maradt a fogadásaik megkötésére.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress / Ben Birchall / POOL – AFP)
Fotó: AFP

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orosz katonai szakértő: súlyos lesz a helyzet, ha megindulnak az ukránok

Az egyik orosz tévécsatorna műsorában sorolta fel a szakértő, mi várható az ukrán ellentámadás alkalmával. A stúdióban lévők döbbent...

Orbán Viktor: ahogy csökken az infláció, kivezetik az ársapkákat

Az élelmiszerek esetében ahogy jön lefelé az infláció, úgy fogják majd kivezetni a most még létező ársapkákat – mondta...

Hogyan váltsunk munkahelyet és kerüljük el a stresszt?

Állásváltás és stressz? Úgy tűnhet, hogy az új munkahely kiválasztása pozitív módon motiválna minket! Azonban... Az agyunk természetesen védekezik...

Putyin-Hszi csúcs: a békeküldetés elmaradt, az erőegyensúly Kína javára billent el – videók

Hszi Csin-ping moszkvai látogatását béketeremtő missziónak nevezte, de ennek semmilyen eredménye nem volt. Az meg a jelek szerint...