0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Eladták Gesztesi Károly imádott otthonát: öt gyereke osztozik a közel 200 millión..

Dátum:

Megosztás:

Budakalász — Lezárult egy korszak, elkelt Gesztesi Károly imádott háza, amelyre végtelenül büszke volt. A tavaly januárban elhunyt színész otthonát, valamint ingóságait, többek közt egy értékes autót gyermekei örökölték.

 

Gesztesi Károly imádott otthonának új tulajdonosa van / Fotó: RAS-archívumGesztesi Károly imádott otthonának új tulajdonosa van / Fotó: RAS-archívum

A hagyatéki eljárás lezárultával így Máté, Márk, Dávid, Panka és Áron osztozott a mesés ingatlan tulajdonjogain és az érte kapott összegen is, amely információnk szerint 190 millió forint.

Nehéz és fájó döntést hoztak, hiszen a népszerű színésznek ez volt az álmai otthona, amelyre egész életében vágyott. Még azután költözött ide, hogy 2010-ben elváltak Liptai Claudiával. Azóta folyamatosan csinosítgatta a művész és még otthonosabbá varázsolta. A kertbe élménymedence került, a nappaliban pedig ott állt a zongorája, amelyen baráti összejöveteleken kedvenc slágereit játszotta el. Nem túlzás állítani, az élete volt ez a ház.

Az volt az álma, hogy egy közös portán éljen az összes gyermeke, ez részben megvalósult, hiszen az ikerépület másik részé­ben korábbi párja, Niki és három közös fiuk, Márk, Dávid, Áron lakott.

Egy pár vette meg a 217 négyzet-méteres, nyolc﷯szobás budakalászi kertes házat, amelyben a színész élt a családjával /Fotó: Varga Imre Egy pár vette meg a 217 négyzet-méteres, nyolc﷯szobás budakalászi kertes házat, amelyben a színész élt a családjával /Fotó: Varga Imre

– Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám. Ez a ház csak az én ízlésem – mondta mediterrán stílusú otthonáról Gesztesi még 2013-ban a Hal a tortán című műsorban.

Bár 2016-ban közel százmillió forintért meghirdette a házat, végül úgy döntött, mégsem szeretne megválni a folyamatosan csinosított, átalakított, akkor már minden luxussal felszerelt otthonától, sőt úgy tervezte, hogy nyugdíjas­éveit is ott szeretné kiélvezni. A sors sajnos ezt nem engedte meg neki…

Az örökösök, akiket lapzártánkig nem értünk el, a fájó gyász múlásával tavaly nyáron hirdették meg és 220 millió forintot kértek a közel ezer négyzetméteres telken felhúzott 217 négyzetméteres, nyolcszobás házért. Ám so­káig nem találtak vevőre, ezért később levitték az árat, 200 millióért volt fent több, ingatlanokkal foglalkozó oldalon. Majd amikor ­ennyiért sem talált vevőre, tovább csökkentették az összeget, és 190 millió forintért várta új tulajdonosát.

Végül nem is kellett sokáig várni, ugyanis idén áprilisban egy házaspár vásárolta meg a csodás házat, amelyre a tulajdoni lap szerint 91 mil­liós jelzáloghitelt vettek fel.

Gesztesi Károly imádta otthonát, az volt az álma, hogy minden gyermekével egy közös portán éljen /Fotó: RAS-archívumGesztesi Károly imádta otthonát, az volt az álma, hogy minden gyermekével egy közös portán éljen /Fotó: RAS-archívum

A színész egykori otthonába így már egy fiatal pár jár haza nap mint nap, ám azzal, hogy gyermekeire hagyta az értékes ingatlant, az ő jövőjüket is megalapozta. Gesztesi imádta a saját tervei alapján átalakított budakalászi házat, amely szám szerint a 27. otthona volt a tragikus hirtelenséggel elhunyt színművésznek. Amikor megvásárolta a telket, direkt úgy alakított ki mindent, hogy az ikerház másik felében élő volt párja, Nikolett és közös gyermekeik közel legyenek hozzá, s ajtaja bármikor nyitva állt szerettei előtt, sőt a két ingatlant egy közvetlen átjáró kötötte össze, így pár másodperc volt átjutni egyik lakásból a másikba, ha együtt szerettek volna időt tölteni.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...