30.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

El kell hagynia a lakást, már az utcai életre készül a fehérvári 73 éves asszony

Dátum:

Megosztás:

Székesfehérvár: Június 30-ig el kell hagynia 73 éves olvasónknak a bérelt lakást.

Azt mondja, ha nem sikerül valamilyen megoldást találnia, az utcán próbálja majd átvészelni a nyarat. A télre gondolni sem mer.

– Eddig ketten béreltük a Prohászka Ottokár utcai lakást: összesen százezer forintot fizetünk, a rám jutó ötvenezret még csak-csak kiköhögtem valahogy a 123 ezer forintos nyugdíjamból. De most rettentően elkeseredett vagyok, mert a főbérlő azt mondta, június 30-ig el kell hagynunk a lakást – panaszolta lapunknak B. Jánosné, aki megérti, hogy a tulajdonosnak más tervei vannak a lakással, ám ez az ő problémáját még nem oldja meg.

– Most elkezdtem a holmijaimat bedobozolni, kibérelek egy garázst, oda bepakolom a személyes dolgaimat, az emlékeimet, én meg kimegyek az utcára, ha már nincs más megoldás – tette hozzá nyugdíjas olvasónk, aki azt állítja, 2019-ben beadta a lakáskérelmét az önkormányzathoz, de nem tud arról, hogy lenne-e számára szabad lakás.

Információink szerint az önkormányzat az elmúlt három évben egy Mura utcai, illetve egy Köfém lakótelepi lakást is felajánlott olvasónk számára, de ezzel a lehetőséggel nem élt az idős hölgy. Úgy tudjuk, hogy a jövő pénteki közgyűlést megelőzően ülést tart az a szakbizottság, ahol több lakásigénylés esetében is döntést hoznak, s köztük van B. Jánosné kérelme is.

Mindenesetre, ha valaki egy szobával, vagy valamilyen más módon segíteni tudna, vagy szeretne az idős asszonynak, Székesfehérváron, keresse szerkesztőségünket!

feol

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az év legjobb kenyereivel vár hazánk gasztronómiai seregszemléje

Augusztus 19–21 között immár tizenkettedik alkalommal várja vendégeit Magyarország legnagyobb gasztronómiai seregszemléje, a Magyar Ízek Utcája. A legfontosabb -...

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...
facebook