33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Ekkora Erzsébet királynő vagyona valójában

Dátum:

Megosztás:

Hihetetlen mennyiségű vagyonnal rendelkezik Erzsébet királynő, egészen elképesztő, hogy mekkora összeget birtokol a 96 éves uralkodó.

Erzsébet királynő minden idők leggazdagabb uralkodója, százhetven milliárd forintnyi vagyonával ül a trónon.

A királynőnek azonban épp olyan kötelezettségei vannak, mint bármelyik brit állampolgárnak, például neki is adóznia kell. A szobalányok szerint Erzsébet királynő nagyon takarékos, még az elolvasott újságokat sem dobja ki, újra felhasználják őket. Az istállóban téli bélésként használja fel őket, sőt papírdobozokat sem hagyja kidobni, mivel később azokat még szerinte lehet hasznosítani.

A királynőnek számos helyről érkezik bevétele, népszerűségük hatalmas hasznot hoz. A kastélyok látogatói jegyeinek eladásából fedezni tudják például otthonaik fenntartását, az ajándéktárgyakból is jókora összeget zsebelnek be, csaknem 10 milliárd forintot évente.

A királynőnek saját bélyegkollekciója is van, amely körülbelül 46 milliárd forintot ér. Ezeket folyamatosan viszik különböző kiállításokra, egy-egy limitált darab pedig elképesztően sokat ér. Az uralkodó a borokat is nagyon szereti, így nem meglepő, hogy borászatokat is alapított, amelyek szintén nagyon népszerűek, a legtöbb palackot már a kiadásuk után néhány órával teljesen elkapkodják a királyi család rajongói.

Erzsébet királynő köztudottan imádja a corgi kutyusokat, nemrég megalkotta a számukra a tökéletes parfümöt. A Happy Hounds Dog Cologne parfüm kutyák számára készült, jelenleg 5600 forintért árulnak az ajándéküzletekben.

 

A királynő nevéhez számos különleges termék fűződik még, lekvárok, szappanok, parfümök széles kínálata várja azokat, akik szívesen bevásárolnának II. Erzsébet kedvenceiből.

Azonban az örökségek teszik ki Erzsébet királynő fő vagyonát, számos drága műtárgy és óriási birtok illette meg az uralkodót trónra kerülése óta.

Édesapja IV. György király is jelentős vagyont hagyott rá.

Elle

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...

Lev Tolsztoj megúszta a könyvégetést, de a többiek nem..

A népek nem fogadták meg Tolsztoj "üzenetét": A <Háború és béke> nem az ukránok és nem az oroszok igazát...